0

Levertijden

Iris Huys kan uw hulpmiddelen snel leveren! De hulpmiddelen die voorradig zijn leveren wij snel uit. Indien u voor 23:59 uur bestelt, kan het de volgende werkdag bij u in huis zijn. In de winkelmand kunt u uw keuze aangeven voor een dag- of een avondlevering. Indien het product bij ons niet voorradig is, dan informeren wij u over de levertijd.

Komt uw hulpmiddel voor vergoeding in aanmerking, dan is een indicatieformulier van de arts voldoende voor ons om het hulpmiddel voor u aan te vragen bij de zorgverzekeraar. Met alle zorgverzekeraars hebben wij afspraken over de mogelijkheden qua vergoedingen.

Geavanceerde hulpmiddelen komen we persoonlijk bij u afleveren. We geven u tekst en uitleg over de werking van de apparatuur en zorgen dat deze gebruiksklaar geïnstalleerd worden. Bij computeraanpassingen plannen we één of meer dagdelen instructie in.

Indien u ervoor kiest dat wij een hulpmiddel persoonlijk bij u afleveren en plaatsen in plaats van dat wij het per post verzenden, dan brengen wij u hiervoor € 25,00 in rekening. Wij verzorgen de aflevering op route normaliter binnen 3 weken na het plaatsen van de order.

Blijkt dat er toch iets niet naar uw tevredenheid is? Neem contact met ons op, dan lossen wij de problemen altijd voor u op!