0

Betaalmogelijkheden

Betalingen kunnen veilig en snel gedaan worden via verschillende methodes. Hieronder leggen wij uit welke mogelijkheden wij hebben als u een bestelling plaatst via onze webshop.

iDEAL:
De betaling wordt via het vertrouwde systeem van uw bank uitgevoerd en is uiterst veilig en snel. De aanwijzingen hiervoor ontvangt u bij het afronden van uw bestelling.

Overboeking:
Betaald uw liever niet via iDEAL, Bancontact dan kunt u ook kiezen voor overboeking. Na afronding van uw bestelling ontvangt u een e-mail met de gegevens om te betalen via uw eigen online bankomgeving.

Bancontact:
De betaling wordt via het vertrouwde systeem van uw bank uitgevoerd en is uiterst veilig en snel. De aanwijzingen hiervoor ontvangt u bij het afronden van uw bestelling.

Apple Pay:
De betaling wordt via uw Wallet op uw telefoon afgerekend het vertrouwde  uitgevoerd en is uiterst veilig en snel. De aanwijzingen hiervoor ontvangt u bij het afronden van uw bestelling.

Creditcard:
U kunt er ook voor kiezen om te betalen via uw creditcard. Dit is alleen mogelijk als u uw bestelling direct wil betalen. U krijgt in de kassa de optie om ’betalen met creditcard’ aan te vinken. Vervolgens vult u uw creditcardnummer, vervaldatum, CID/CVC-code (deze staat vaak op de achterkant van de creditcard). In sommige gevallen wordt u gevraagd een extra wachtwoord of e-code in te vullen. Wij versturen de gegevens naar de creditcardmaatschappij. Wanneer u kiest om via deze betaalmethode uw bestelling te betalen dan rekenen wij een aanvullende toeslag van €6,04 (incl. 21% BTW).

In het pakketje wat wij u toesturen zult u de pakbon vinden. Daarnaast zult u via uw emailadres (indien deze is opgegeven bij de bestelling) uw factuur ontvangen. Indien uw emailadres niet bekend is bij ons, zal uw factuur worden meegezonden met uw pakket. Dit is tevens uw garantiebewijs.

Komen wij bij u langs of bezoekt u onze showroom of een beurs dan kunt u kiezen voor betaling via ons pinautomaat, een eenmalige automatische incasso of een contante betaling.