Iris Huys

Over ons

Introductie

De één heeft alleen hulpmiddelen nodig bij het uitvoeren van bepaalde handelingen. De ander is voor het dagelijkse leven aangewezen op visuele ondersteuning. Wat uw beperking ook is, bij Iris Huys hebben we maar één doel: zicht krijgen op uw mogelijkheden. Samen met u de beste kwaliteit van leven realiseren. Het is verbazingwekkend hoeveel mogelijkheden er zijn dankzij slimme technologieën. Wij helpen u om deze te benutten en een goede keuze te maken. Bij Iris Huys hebben we een breed assortiment leesoplossingen. Zo hebben we hulpmiddelen voor slechtzienden, blinden en ouderen, maar ook voor professionals en hobbyisten die behoefte hebben aan beeldvergroting. Wie u ook bent, u kunt rekenen op een deskundig advies. We leveren uitsluitend producten met een hoge, gegarandeerde kwaliteit en een lange levensduur. Met een groot aantal zorgverzekeraars werken we samen. De kans is dus groot dat uw zorgverzekeraar ook onze apparatuur vergoedt. Als u daar meer over wilt weten, kunt u contact  opnemen met ons.

Heeft u nog niet eerder kennis gemaakt met Iris Huys? Van harte welkom, u zult verrast staan van ons uitgebreid assortiment leeshulpmiddelen!
Lees meer over onze geschiedenis

Persoonlijk advies

over elke visuele beperking

Wij willen ons succesverhaal voortzetten door u te blijven verrassen met de nieuwe producten van gerenommeerde merken tegen scherpe prijzen, vlotte leveringen en een uitstekende service. Met de nadruk op onze vertrouwde, persoonlijke benadering met korte lijnen en onze jarenlange ervaring. Dat we u als klant en/of relatie elke keer weer mogen adviseren en leveren blijft bijzonder: toen, nu en in de toekomst!

Edwin Prosman