0

Informatie & diensten

Hier kunt u alles lezen over de informatie & diensten die Iris Huys te bieden heeft. Op de verschillende pagina’s met informatie kunt u uitgebreid lezen over de oorzaken en vormen van slechtziendheid, visuele- en zintuiglijke beperkingen, het belang van verlichting en waar u op moet letten als u een handloep aan wilt schaffen.

Demonstratie
Wij bieden u de mogelijkheid aan om onze producten bij u thuis te komen demonstreren of een proefplaatsing doen. Wij brengen hiervoor € 25,- aan voorrijkosten in rekening.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat!

Service
Onze service beperkt zich uiteraard niet tot het moment van levering van het product. Ook na uw aankoop kunt u terecht voor vragen, service en garantie. U geniet van de volledige fabrieksgarantie zoals vastgesteld door de fabrikant. Dankzij onze goede afspraken met verschillende leveranciers, kunnen wij uw garantiegeval vaak snel oplossen.

Indien de garantietermijn is verstreken, geven wij u vooraf een indicatie van de kosten, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Service staat bij Iris Huys hoog in het vaandel.

Verhuur
Iris Huys verhuurt hulpmiddelen voor periodes tot maximaal 1 jaar. Dit kan praktisch zijn als:
– er nog geen diagnose is gesteld;
– u wacht op een medische ingreep;
– u buiten de garantieperiode uw eigen hulpmiddelen moet missen voor reparatie of onderhoud;
– u nog geen vast contract heeft met uw werkgever.
– u tijdelijk op een andere locatie verblijft.
Wij leveren de huurapparatuur gebruiksklaar bij u af. Vraag ons naar de voorwaarden en beschikbaarheid.

Offertes
Iris Huys kan voor u een offerte verzorgen per e-mail of post.
Als werkgever hebt u tal van mogelijkheden om een werkplek in te richten voor een visueel beperkte medewerker. Van speciale verlichting tot computers met vergrotingssoftware en spraakuitvoer voor slechtzienden. Tevens verzorgen wij complete braillewerkplekken. We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Op basis van uw wensen komen we met een voorstel, inclusief een heldere vrijblijvende offerte. We kunnen eventueel een demowerkplek inrichten, zodat uw medewerker(s) de proef op de som kunnen nemen. De mogelijkheden voor vergoeding door het UWV bespreken we graag met u. Waar het om gaat, is het creëren van een optimale werkomgeving. Dat doet u samen met Iris Huys.

Contractafspraken
Bij alle producten die voor vergoeding in aanmerking komen, vindt u een vergoedingsschema in de webshop. Hier treft u de actuele contracten aan van Iris Huys met de betreffende verzekeringen.

Showroom
Iris Huys beschikt over een ruime voorraad aan producten. Door een nauwe samenwerking met onze leveranciers en groter in te kopen, kunnen we onze producten tegen scherpe prijzen aanbieden. De voorraad voorkomt daarnaast een lange levertijd. Als u bij ons in de showroom langskomt, is de kans groot dat u direct met het product naar huis gaat.

In de showroom wordt u te woord gestaan door ons ervaren personeel en kunt u de meeste producten zien en ervaren. Wij beschikken over een groot assortiment leeshulpmiddelen met een hoge kwaliteit en een lange levensduur. U hebt een ruime keus in verschillende prijsklassen. Wij vragen naar uw persoonlijke wensen en nemen diverse aandachtspunten met u door. Wij geven u deskundig advies, maar bepaalde keuzes zijn afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.

U kunt bij ons terecht op afspraak, wij kunnen dan voldoende aandacht aan u geven.

Regionale centra
Wanneer u geconfronteerd wordt met een visuele beperking, kan het zijn dat u niet weet bij wie u terecht kunt voor hulp en begeleiding. Uw eigen huisarts en de oogarts zijn vaak de eerst aangewezen personen, wanneer u verminderd zicht ervaart.

Wanneer u echter medisch bent uitbehandeld, zijn er andere bedrijven en instituten waar u terecht kunt. Iris Huys werkt samen met de instituten Bartiméus en Visio. Bij deze instituten kunt u terecht voor hulpmiddelenadvies wanneer u een visuele beperking heeft. Deze hulpmiddelen worden vervolgens door Iris Huys geleverd en worden vaak vergoed door uw zorgverzekering.