0

Visuele hulpmiddelen

Heeft u soms moeite tijdens het knutselen, het breien of het naaien? Kunt u de tv niet goed zien wanneer u op de bank zit of heeft u moeite met het lezen van verpakkingen, documenten, kranten of tijdschriften? Dan hebben wij verschillende visuele hulpmiddelen die ervoor kunnen zorgen dat u daar geen moeite mee mee heeft. Hieronder hebben we er een paar uitgelegd.

Eschenback MaxTV bril

Wilt u weer een keer rustig op de bank zitten zonder dat u uw ogen dicht moet knijpen om de tv goed te zien, probeer dan de Eschenbach MaxTV bril. Dit visuele hulpmiddel zorgt ervoor dat u vanaf een middellange afstand nog goed naar de tv kunt kijken. De bril is licht, modern en heeft een vergrotende kijker. Ook kunt u de bril makkelijk aanpassen aan hoe u vindt dat hij goed zit, zonder hem warm te maken. U kunt verschillende scherptes instellen voor uw rechter- en linkeroog.

Visuele hulpmiddelen loeplamp

Een loeplamp kunt u gebruiken als visueel hulpmiddel, wanneer u tijdens het knutselen, het lezen van een boek, het breien of tijdens handwerk moeite heeft met het gedetailleerd werken. Dit visueel hulpmiddel zorgt ervoor dat alles goed wordt vergroot en u lekker uw gang kan gaan. Dankzij het hangkoord hoeft u de loeplamp niet vast te houden en heeft u beide handen vrij om te gebruiken. U kunt het hangkoord ook op uw eigen gewenste hoogte stellen, zodat u uiterst kunt genieten van uw visuele hulpmiddel.

OrCam MyReader draagbare voorleescamera

De OrCam MyReader is een draagbaar voorleesapparaat dat ervoor zorgt dat de wereld een stuk makkelijker wordt voor blinden, slechtzienden en mensen met leesproblemen. De draagbare voorleescamera is een visueel hulpmiddel die je makkelijk mee kan nemen en erg licht is van gewicht. Wanneer u de camera op een tekst richt, wordt de tekst voorgelezen via een mini speaker.