0

Visoletloep

Als u op zoek bent naar een leeshulpmiddel om letters beter te kunnen lezen kunt u een visoletloep gebruiken. Een dergelijke loep is niet te groot en dus makkelijk om mee te nemen. Het kan u helpen bij het lezen van een tekst, doordat de tekst sterk vergroot wordt.

Soorten visoletloepen

Kubusloep

De naam zegt het al. Deze visoletloep heeft de vorm van een kubus en is gemaakt van helder mineraalglas. Dit zorgt voor een zuivere weergave tijdens het lezen en een vergroting van 3x. Verder is de loep niet krasgevoelig, dus zullen er niet snel krassen op komen die het beeld voor u zullen verslechteren. Een visoletloep is goed te gebruiken als combinatieloep met plusadditie en voorzetlenzen. Er wordt een zachte suède etui meegeleverd om de loep in te bewaren. 

Eschenbach visoletloep

De Eschenbach visoletloep heeft een bolle lens van helder glas. Hierdoor worden de letters niet alleen 1,8x vergroot, maar wordt ook de helderheid van een afbeelding 2x vergroot. De loep is omgeven door een kunststof rand om te zorgen voor een goede grip tijdens het gebruik. Er is ook een uitneembare geleidelijn aanwezig op de loep, waardoor iemand met dyslexie goed gebruik kan maken van deze loep. 

Eschenbach visoletloep taps

De Visoletloep taps heeft 2 lenzen van kunststof onder elkaar. De letters waarop u de loep plaatst worden 3x vergroot, waardoor u makkelijker kunt lezen. De loep loopt taps af, dat betekent dat de loep de vorm van een kegel heeft. Dit zorgt ervoor dat u de loep gemakkelijk vast kunt houden tijdens gebruik. Hierdoor worden de letters erg vergroot voor u. Doordat deze loep bovenop de tekst wordt gezet, heeft u geen last van trilling tijdens het lezen. Als u dus trillende handen heeft, zal het u niet storen tijdens het lezen. De visoletloep is ook goed te gebruiken voor kinderen, dankzij het gebruiksgemak. 

Eschenbach

Overige Eschenbach hulpmiddelen

Eschenbach is een merk met veel verschillende hulpmiddelen voor slechtzienden. Bij Iris Huys verkopen wij een aantal producten die het u gemakkelijker kunnen maken om bijvoorbeeld een tekst te kunnen lezen.