0

Eschenbach

Eschenbach is een merk met veel verschillende hulpmiddelen voor slechtzienden. Bij Iris Huys verkopen wij een aantal producten die het u gemakkelijker kunnen maken om bijvoorbeeld een tekst te kunnen lezen. 

Diversen Eschenbach

Eschenbach Smartlux Digital

De Eschenbach Smartlux Digital is een elektronische handloep die veel verschillende mogelijkheden heeft om u te helpen bij het lezen. De vergroting kunt u kiezen in de kleuren volgende kleuren:

  • full color;
  • zwart op wit;
  • wit op zwart;
  • geel op zwart;
  • of zwart op geel. 

De Eschenbach Smartlux Digital weegt slecht 210 gram en de doorsnede is 11 x 5 cm. Hierdoor is het makkelijk mee te nemen wanneer u bijvoorbeeld op reis gaat. De Eschenbach Smartlux Digital heeft een vergroting van 5x, 7x, 9x of 12x. 

WellnessPROTECT overzetbril

Wanneer de zon schijnt en u een bril heeft, is het wel zo fijn om uw ogen te kunnen beschermen tegen het felle licht van de zon. De WellnessPROTECT is een bril die u over uw eigen bril kan zetten. Hierdoor kunt u nog steeds goed door uw bril kijken en zijn uw ogen beschermd tegen de zon. De Eschenbach bril sluit aan de bovenkant mooi aan tegen uw voorhoofd. Ook hebben de poten aan de zijkant dezelfde kleur als het glas, waardoor er geen licht in uw ogen zal schijnen. U kunt kiezen voor een groot (65 x 12 x 140 mm) of een klein model (61 x 12 x 140 mm). 

Eschenbach (beelscherm)loepen

Visolux Digital

Een extra groot 12-inch touchscreen, een FHD camera en een ingebouwde uitklapbare steun zijn een aantal nuttige functies die de Visolux Digital heeft. Doordat er een Dynamic Line Scrolling (DLS) aanwezig is, kunt u op scherm scrollen in een hogere vergroting zonder dat het apparaat verplaatst hoeft te worden. De HD camera heeft een bredere kijkzone dan wat u op het scherm ziet, hierdoor is het makkelijker om een boek of een krant te lezen. Met de Eschenbach Visolux Digital is het ook mogelijk om knop- of touchscreen-bediening te krijgen doormiddel van een goed verstaanbare spraakweergave.

Eschenbach loep

Eschenbach loep. Dit is een merk waar wij veel loepen van hebben. Deze loepen zijn bovendien in alle maten beschikbaar. Bent u dus op zoek naar een loep, dan kunt u bij Iris Huys terecht. Neem gerust contact met ons op, of maak een afspraak voor een showroombezoek.