0

Vergrootglas met lamp

Een vergrootglas met een lamp is erg handig wanneer u aan het lezen of aan breien bent en u net niet zo gedetailleerd kunt kijken als u zou willen. Een vergrootglas met lamp kan daarbij erg handig zijn, omdat het erg goed inzoomt. Ook omdat er een lamp in zit wordt het zicht nog duidelijker en kunt u heel precies te werk gaan.

Daylight loeplamp

Daylight heeft verschillende soorten varianten van een vergrootglas met lamp. De loeplampen die wij aanbieden van Daylight hebben armlengtes tussen de 35 cm en 125 cm. Daylight heeft ook twee modellen van vergrootglazen met lamp die als een normale lamp op de grond kan worden gezet. Het vergrootglas vergroot van 1.75x tot 3x. Verder heeft Daylight nog verschillende accessoires die je extra kan kopen. De dingen die je kan kopen als extra toevoeging aan je loeplamp is een insteeklens, muurbevestiging, opzetlens, TL buizen, TL-ringen, rolstatief en een tafelvoet.

Luxo vergrootglas met lamp

Luxo heeft alleen vergrootglazen met lamp voor op het bureau. De armlengtes zitten tussen de 100 cm en 115 cm in. Het vergrootglas kan vergroten van 1.75x tot 2.75x. Verder heeft Luxo nog accessoires die ze bieden voor de vergrootglazen met lamp. Ze hebben onder andere een TL-ring, rolstatief en een tafelvoet. Al deze modellen komen met een tafelklem, hierdoor kunt de loeplamp makkelijk aan uw bureau of tafel vastmaken. U hoeft niet bang te zijn dat het vergrootglas met lamp kan vallen.

Waldmann loeplamp

Waldmann heeft vergrootglazen met lamp voor op het bureau. Daarbij zijn de armlengtes tussen de 80 cm en 100 cm. Het vergrootglas vergroot tussen 1.75x en 2.5x. Verder biedt Waldmann een tafelvoet van 7 kg. Twee modellen van de Waldmann hebben een kap die je over de lamp van het vergrootglas kan doen, zodat u niet zoveel last heeft van het licht.