0

Vergrootglas op standaard

Een vergrootglas op standaard kan handig zijn wanneer u beide handen nodig heeft bij het uitvoeren van een activiteit. Houdt u van puzzelen of knutselen? Bouwt u graag modelautootjes? Of verricht u ander handenarbeid? Dan is een vergrootglas op standaard iets voor u. Met een vergrootglas kunt u uw precisiewerk uitvoeren, zonder dat u uw handen vol heeft met andere vergrotende hulpmiddelen. Binnen ons assortiment hebben wij vele soorten loepen op standaard. Onze vergrootglazen op standaard zijn met of zonder verlichting uitgerust.

Loeplamp op standaard

Met samengeknepen ogen een boek lezen of uw hobby uitvoeren? Dan is de loeplamp op standaard iets voor u. Dit vergrootglas kan de oplossing bieden voor al uw problemen. Naast dat de loep vergroot en verlicht kan hij op elk vlak oppervlak gemonteerd worden, doormiddel van de handige en eenvoudige tafelklem. Het vergrootglas op standaard heeft een flexibele arm en scharnierende hals, waardoor hij gemakkelijk op elke gewenste positie in te stellen is.

Wij bieden verschillende varianten loeplampen op standaard. De vergrootglazen verschillen in vergroting, prijs en kleur. Kijkt u voor alle varianten eens bij ons assortiment vergrootglazen op standaard.

Standloep

Een standloep is een vergrootglas op standaard die niet gemonteerd dient te worden aan bijvoorbeeld de tafel. De standloep is een tafelmodel en kan gemakkelijk verplaatst worden. Zo kunt u hem aan de eettafel voor het lezen van de krant gebruiken, maar ook achter uw hobbytafel bij het verrichten van handarbeid. Ook deze vergrootglazen zijn uitgerust met of zonder verlichting. Sommige modellen zijn voorzien van een buigbare stang, waardoor u gemakkelijk de gewenste positie van het vergrootglas kunt instellen. Andere modellen zijn niet kantelbaar. Deze standloep kunt u eenvoudig over bijvoorbeeld het te lezen gedeelte verschuiven.

Voordelen van een vergrootglas op standaard

  • Beide handen vrij voor uw activiteit;
  • Gemakkelijk in positie te stellen;
  • Verplaatsbaar;
  • Met of zonder licht voorzien;
  • Verschillende vergrotingen.