0

Telefoon met grote toetsen

Bent u op zoek naar een mobiele telefoon of huistelefoon die niet te ingewikkeld is? Tegenwoordig maakt iedereen gebruik van een telefoon. Bent u slechtziend en vindt u het lastig om een telefoon te bedienen? Dan hebben wij een passende oplossing voor u. Senioren krijgen moeite met de fijne motoriek. Zij willen graag een makkelijk bedienbare telefoon en kiezen voor een telefoon met grote toetsen. Naast telefoons bieden wij ook sensomotorisch speelgoed aan, zoals puzzels, om de motoriek te verbeteren. 

Senioren telefoons

De senioren telefoons worden speciaal gemaakt zodat ze gemakkelijk in gebruik zijn. Het bevat een duidelijk scherm, grote knoppen en handige eenvoudige functies die makkelijk te bedienen zijn. Het scherm is breder in vergelijking met standaard telefoons. Het lettertype is gemakkelijk leesbaar.

Sommige telefoons beschikken ook over zeer grote, verlichte toetsen. De toetsen zijn duidelijk van elkaar te onderscheiden en hebben een voelbaar drukpunt. U kunt op deze manier aanvoelen of u de juist knop heeft ingedrukt. Zo wordt het makkelijker om de juiste telefoonnummers in te voeren.

Voordelen van telefoon met grote toetsen

Wat maakt de telefoon met grote toetsen nu zo eenvoudig? Het toestel bevat een handige noodknop, grote toetsen die gemakkelijk te gebruiken zijn en een helder scherm. Ook is het geluid extra hard en verschijnen er lichtsignalen wanneer er gebeld wordt. Niet alleen de toetsen zijn makkelijk te bedienen, ook het telefoonboek is aangepast. Er is ruimte voor meer dan 100 contacten en er wordt geen gebruik gemaakt van afkortingen.

Voor wie is een telefoon met grote toetsen bedoeld

Ze worden senioren telefoons genoemd, maar ze zijn geschikt voor iedereen die slechtziend is of moeite hebben met conventionele telefoons. Veel mensen vinden het fijn en gemakkelijk werken dus kiezen ze voor deze luxe.

Bij het Iris Huys bieden wij verschillende telefoons met grote knoppen aan. Hierdoor heeft u een ruime keuzemogelijkheid. Zo hebben wij telefoons met spraakbediening en telefoons die geschikt zijn voor gebruikers van gehoorapparaten. Naast telefoons biedt het Iris Huys ook additionele hulpmiddelen voor ouderen

Kortom, een telefoon met grote toetsen is gemakkelijk in gebruik en biedt verschillende optionele eigenschappen.