0

Tafel loep

Zoekt u voor op tafel een loep met een standaard? De lamp is makkelijk en ideaal te gebruiken bij gedetailleerd werk. U kunt vanaf nu details zien zoals nooit van tevoren. Een loeplamp lijkt erg veel op een bureaulamp of een staande lamp. In plaats van een gewone loep is er een lamp in gebouwd met daaromheen verlichting.

Waarvoor gebruik je een tafel loeplamp

Als je ouder wordt kun je een stuk minder goed zien dan eerst. Ook mensen die geen oogafwijking hebben gaan de ogen achteruit door leeftijd. Een bril of contactlenzen kunnen onvoldoende helpen. Het juiste hulpmiddel kan voor veel van uw hobby’s, gewoontes verschil maken. Door de vergroting van een loeplamp kunt u niet alleen beter zien maar de verlichting helpt er ook nog eens bij.

Voordelen van een tafel loep

Met een tafelloep heb je een aantal voordelen ten opzichte van een normale loep. Bij een tafelloep is het namelijk vastgeklemd en heeft u uw handen vrij. Ook is er licht om de loep heen gebouwd. Dit is zodat u sterk, schaduwvrij licht heeft op uw lees werk of handwerk. Doordat een tafel loeplamp een buigbare arm heeft kunt u de loep makkelijk verplaatsen naar de juiste hoogte of richting.

Tafelloep met of zonder klem kopen

Bij Iris Huys koopt u een tafelloep in verschillende uitvoeringen. Nu heeft u ook de keuze aan tafelloepen met een klem of tafelloepen zonder klem. Bij beide varianten heb je zowel voordelen als nadelen. Als u een vaste plek heeft voor een tafelloep is het handig om een loep te kopen met klem. De loep klemt u dan gewoon vast aan de rand van de tafel en brengt u in positie. Zo kunt u de loep in positie brengen en met de arm van de loep kunt u het op de juiste plek plaatsen.

Als u kiest voor een tafelloep zonder klem zet u het op tafel en moet de lamp in balans blijven staan. Het voordeel van dit soort tafelloepen is dat ze gemakkelijker te verplaatsen zijn en overal op tafel geplaatst kunnen worden. Naast tafel loepen bieden wij ook een ruim assortiment vergrootglazen op standaard aan.