0

Overzetbril

Een overzetbril kunt u gebruiken wanneer u een zonnebril over uw eigen bril wilt zetten tegen de zon. De overzetbril kan ook gebruikt worden als u last heeft van nachtmyopie tijdens het rijden of niet goed een boek of een beeldscherm kunt lezen. Wij verkopen drie soorten overzetbrillen die u zullen helpen tegen de felle zon, nachtmyopie tijdens het rijden of tegen het slechte zicht tijdens het lezen van een boek of het kijken naar een computerscherm. 

Bij het optimaliseren van zicht is ook verlichting uiterst belangrijk. Heeft u bijvoorbeeld moeite met het lezen van de krant? En wenst u meer licht en een vergroot beeld? Probeer dan eens een loep met verlichting.

Multilens nachtzicht overzetbril

Wanneer u last heeft van nachtmyopie tijdens het rijden kunt u de multilens nachtzicht overzetbril gebruiken. De overzetbril heeft gele glazen die ervoor zorgen dat uw zicht tijdens het rijden niet verstoord wordt door reflecties. Ondanks de gele glazen heeft u toch genoeg licht. De bril helpt ook om het blauwe licht in led-lampen te verminderen, zodat u geen last heeft van de koplampen van de auto’s tijdens het rijden in de avond.

Eschenbach WellnessPROTECT overzetbrillen

De Eschenback WellnessPROTECT heeft het uiterlijk van een normale zonnebril, maar verschilt wel van een normale zonnebril. Deze overzetbril zorgt ervoor dat u niet veel van het blauwe licht opneemt met uw ogen. De filters zorgen voor 100% UV-bescherming en 99% blauwabsorptie, verbeteren het contrast en minimaliseren de verblinding. De overzetbril sluit mooi aan waardoor het niet mogelijk is dat er nog licht aan de zijkanten of bovenkanten doorheen komt.  

Multilens Sight Optimizer overzetbril

Wanneer u merkt dat uw eigen bril niet genoeg meer is om het beeldscherm of de krant goed te kunnen lezen, kunt u de Multilens Sight Optimizer goed gebruiken. Deze overzetbril zorgt ervoor dat u alles weer goed kan lezen en goed kan zien tijdens het lezen of het kijken naar een computerscherm. Door deze overzetbril hoeft u geen nieuwe bril of leesbril aan te schaffen, maar wordt het zicht al beter wanneer u deze bril gebruikt.

Heeft u alleen last van slecht zicht wanneer u gedetailleerd bezig bent? Zoals bij het lezen, breien of handwerken? Dan is een borduurloep wellicht meer voor u geschikt.