0

Loep met verlichting

Wilt u graag makkelijk kunnen lezen met een loeplamp? Wanneer u ouder wordt is de kans groot dat uw zicht achteruit gaat. Het wordt lastiger om te lezen en een bril is niet altijd voldoende. Hiervoor hebben wij bij het Iris Huys een loep met verlichting.

Altijd een zaklamp nodig bij het lezen van een boek? Uw boek dichtbij of juist veraf om scherp te kunnen lezen?  Dit soort problemen zijn met een loeplamp van het Iris Huys verleden tijd!

Wat is een lichtloep?

Een loep met verlichting is een vergrootglas met licht. De meeste modellen werken op batterij. Sommige loep verlichtingen worden geleverd met een netstroom-adapter.

Wanneer wordt een loep met verlichting gebruikt?

Een loep met verlichting wordt vaak gebruikt bij het lezen. Op deze manier zijn uw handen vrij en kunt u makkelijk de krant of een boek lezen met verlichting. Niet alleen voor het lezen wordt een loeplamp gebruikt maar ook voor precisie klusjes zoals naaien of knutselen.

Vaak denkt men dat een loeplamp alleen gebruikt wordt bij senioren die slechtziend zijn. Onze loeplampen zijn geschikt voor veel doelen. Namelijk ook voor professionele situaties zoals pedicure en schoonheidsspecialisten maar ook voor andere hobby’s naast het lezen.

De verschillende modellen loeplampen van het Iris Huys bevatten handige hulpmiddelen. Bijvoorbeeld een beschermhoes voor wanneer de loeplamp niet gebruikt wordt. Op deze manier voorkomt u dat de lens stoffig per ongeluk beschadigt, maar u kunt hem ook gebruiken als schoonmaak doek voor de lens. Ook zijn er diverse accessoires voor de loeplampen verkrijgbaar zoals een wandhouder, tafelklem of rolstatief. Ook hebben wij diverse vergrootglazen op standaard