0

Borduurloep

Heeft u moeite tijdens het knutselen, het breien, het handwerken, het lezen van een boek of het uitoefenen van andere specifieke bezigheden? Dan kan een borduurloep goed van pas komen. Een dergelijke loep helpt u om alles vergroot te zien, zonder dat u de loep hoeft vast te houden. U kunt dus tijdens het gebruik van de borduurloep uw beide handen gebruiken, omdat er een hangkoord bij zit.

Coil borduurloep

De Coil loep komt goed van pas wanneer u te werk gaat met beide handen en het niet altijd even duidelijk te zien is wat u doet of wat u leest. U kunt de Coil loep gebruiken bij het breien, het handwerken, knutselen, het lezen van een boek, het naaien of andere bezigheden. Er zit een hangkoord bij, zodat u tijdens uw bezigheid de borduurloep om uw nek kunt hangen. Dit zorgt er voor dat u de loep niet kwijt raakt en uw de vrijheid hebt. Ook kunt u de hoogte van het hangkoord verstellen.

Eschenback borduurloep transparant

De Eschenback loep kunt u gebruiken wanneer u beide handen vrij wilt hebben tijdens uw bezigheid. Zoals bij het breien, handwerken, het knutselen, het lezen van een boek, het naaien of andere bezigheden. Er zit een hangkoord bij, zodat u de loep om uw nek kunt hangen tijdens uw bezigheid. Het hangkoord is ook te verstellen, zodat u zelf de hoogte kan bepalen. Doordat deze borduurloep transparant is, zorgt het ervoor dat u geen last heeft van een schaduw. Ook is de borduurloep uitgerust schuimrubberen poten zodat hij niet kan wegglijden van zijn plaats tijdens het gebruik.

Vergroting, dioptrie en doorsnede borduurloep van Iris Huys

Wij verkopen twee soorten borduurloepen. De Coil variant is verkrijgbaar in de kleur rood. De vergroting is 1.7, de dioptrie is 2.8 en de doorsnede is 140 x 100. Ook verkopen wij de Eschenback borduurloep transparant. De vergroting van deze borduurloep is 2 en als u kiest voor de afmeting 100 is de dioptrie 3.2. Wanneer u kiest voor een afmeting van 100 x 140 is de dioptrie 2.6.

Overige ADL hulpmiddelen

Naast borduurloepen bieden wij ook additionele ADL hulpmiddelen zoals de beeldschermloep. Dit is een loep speciaal ontwikkeld om documenten te vergroten en zelfs voor te lezen.