0

Mono verrekijker

Een mono verrekijker, ook wel monokijker genoemd, is een compacte verrekijker met slechts één oculair of kijkgat. U kunt door de mono verrekijker dus met één oog kijken. De monokijker is klein en gemakkelijk in gebruik. Het wordt vooral gebruikt om vogels te spotten, wilde dieren te observeren en toneel voorstellingen te bekijken.

Carton KenMAX monokijker

De mono verrekijker van Carton is een ideale compacte kijker voor bijvoorbeeld onderweg. Het scherpstellen van de kijker werkt door middel van een draaimechanisme. De mono verrekijker is klein, licht en gemakkelijk in gebruik. Deze monokijker is zwart. Wij leveren hem inclusief beschermetui. Er zijn verschillende vergrotingen mogelijk.

Eschenbach mono verrekijker

De Eschenbach monokijkers zijn ideaal, compact en gemakkelijk voor onderweg. De monokijkers zijn van extreem goede kwaliteit en creëren haarscherp beeld. Het scherpstellen van de kijker werkt door middel van het draaimechanisme. De Eschenbach mono verrekijker is zwart en wordt geleverd met beschermetui en draagkoord.

Zeiss mono verrekijker

De Zeiss mono verrekijkers zijn compact en gemakkelijk in gebruik. Ook deze zijn ideaal voor onderweg of om mee te nemen. De kijkers worden voornamelijk gebruikt tijdens bijvoorbeeld theatervoorstellingen, sportwedstrijden of om dieren te observeren. Zeiss mono verrekijkers behoren tot het topsegment van de monokijkers. Ze creëren haarscherp beeld en hebben een strak design.

Hoofd- en voorzetloepen

Naast mono verrekijkers biedt Iris Huys ook hoofd- en voorzetloepen en tafel loepen. Deze vergroten uw zicht optimaal, zonder dat u uw handen hoeft te gebruiken. Dit is ideaal voor het lezen van een boek of krant, puzzelen en knutselen of andere creatieve activiteiten die u uitvoert. U draagt de loepen om uw hoofd of als voorzet voor uw eigen bril. De hoofdband is in grootte verstelbaar, hierdoor is deze voor iedereen bruikbaar. Ook het opzetstuk kunt u gemakkelijk op elke bril bevestigen. Wij leveren de hoofd- en voorzetloepen met losse lenzen die ook afzonderlijk verkrijgbaar zijn. De lenzen zijn eenvoudig uit te wisselen en hebben geen beperkingen voor het gezichtsveld.

Een monokijker biedt de perfecte oplossing wanneer uw zicht veraf u in de steek laat. Heeft u meer moeite met zicht dichtbij? Dan zou een leeshulpmiddel ideaal bij u aansluiten.