0

Leesloep met verlichting

Een leesloep met verlichting is een ideaal hulpmiddel dat te gebruiken is tijdens het lezen of het uitvoeren van een hobby. Misschien herkent u het dat u net iets meer licht kunt gebruiken bij uw dagelijkse handelingen of bij het uitvoeren van precisie werk. Of u kunt misschien zelfs iets meer zicht gebruiken. In dat geval komt de leesloep met verlichting goed van pas. Wij van Iris Huys zijn een hulpmiddelen winkel gespecialiseerd in hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden. 

Handloep met verlichting

Een van de soorten leesloep met verlichting is de handloep. Deze loep is eenvoudig en compact zodat deze gemakkelijk met één hand vast te houden is. De meeste handloepen zijn voorzien van een lamp. Het licht waarover de loeplampen beschikken is duurzame led verlichting. Hierdoor verbruiken de leesloepen met verlichting tot wel zeven keer minder stroom dan andere typen verlichting. De verschillende handloepen met verlichting hebben een gemiddelde gebruiksduur tot wel 300 uur. 

Voordelen van een leesloep met verlichting

Een leesloep met verlichting biedt veel uitkomsten. Vooral voor hen die op sommige momenten wat extra zicht en licht kunnen gebruiken. Wij bieden vele soorten leesloepen met lamp aan. Denk hierbij aan het standaard handmodel, maar wij bieden bijvoorbeeld ook tafelmodellen. Zo heeft u uw handen vrij bij het uitoefenen van uw hobby. Overige voordelen zijn:

  • Duidelijk beeld door het gebruik van een zuinige LED verlichting;
  • Gemiddelde gebruiksduur van 300 uur;
  • Leesloep met verlichting werkend op accu of batterijen;
  • Vergroting vanaf 1.5x tot wel 20x

Voor wie is de leesloep met verlichting

Een leesloep met verlichting is ideaal voor bij het lezen van een boek of krant, maar ook zeker voor andere activiteiten die goed zicht vereisen. Bouwt u graag modelauto’s? Of houdt u van puzzelen? Of is knutselen en handwerken meer uw ding? Dan is zo’n leesloep iets voor u.

Er bestaan heel wat vooroordelen over de leesloep. Velen denken dat dit hulpmiddel alleen bestemd is voor ouderen. Toch kan de leesloep ook voor u een uitkomst bieden. Een leesloep pakt u er namelijk gemakkelijk bij wanneer u iets meer zicht nodig heeft bij het uitvoeren van een dagelijkse handeling of bij het beoefenen van uw hobby. Bent u ook op zoek naar additionele ADL hulpmiddelen die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken? Kijk dan eens verder op onze website.