0

Beeldschermloep

Ervaart u problemen met het lezen van teksten wanneer een document wilt lezen, de krant aan het lezen bent of even rustig een tijdschrift leest? Dan kunt u een beeldschermloep goed gebruiken. Een beeldschermloep zal de tekst vergroten voor u als dat nodig is en als dat niet genoeg is kan de tekst ook worden voorgelezen voor u. U bent dan niet afhankelijk van anderen om de tekst goed te kunnen lezen, omdat de beeldschermloep dat doet voor u.  

HumanWare Personal Vision Assistant

De HumanWare Personal Vision Assistant is een mobile vorm van een sprekende beeldschermloep. Dit apparaat kunt u vergelijken met een digitale loep, waardoor u het apparaat kan richten op een tekst. Als u dan op het scherm klikt, wordt de tekst vergroot en kunt u het ook voorgelezen krijgen.  Het apparaat is gemakkelijk mee te nemen en de accu gaat 4 uur mee.

HumanWare beeldschermloep

De HumanWare beeldschermloep is een apparaat die alles vergroot. U kunt gemakkelijk kranten, boeken en documenten lezen op het beeldscherm. Ook kunt u de tekst laten voorlezen. De HumanWare beeldschermloep beschikt ook over een camera die u kunt omdraaien, waardoor u voorwerpen in de verte van dichtbij kunt bekijken, maar ook op het schoolbord kunt kijken. Dit alles met 1 camera

Vocatex beeldschermloep met voorleesfunctie

De Vocatex beeldschermloep met voorleesfunctie kan teksten en foto’s vergroten. Dankzij de ingebouwde voorleesfunctie kan de Vocatex ook gedrukte teksten voorlezen. Hierdoor wordt het lezen van de krant of tijdschriften erg makkelijk en hoeft u alleen maar te luisteren. U kunt zelf kiezen of de tekst wordt voorgelezen, of u de tekst zelf gaat lezen of dat u zelf meeleest. 

Overige soorten loepen

Houdt u van knutselen, puzzelen en handwerken? En is uw zicht minder gedetailleerd dan u zou willen? Overweeg dan onze borduurloep eens. Deze loep zorgt ervoor dat precisiewerk netjes verloopt. Heeft u last met focussen in een schemerige of donkere ruimte? Probeer dan ons vergrootglas met licht eens.