0

Verstelbare tafel

Heeft u een beeldschermloep, maar geen tafel in de buurt die de juiste hoogte heeft om goed gebruik te kunnen maken van de beeldschermloep? Dan kan een verstelbare tafel goed van pas komen. De tafel is in hoogte te verstellen, waardoor de hoogte aan te passen is aan uw persoonlijke voorkeur. Deze tafel kan ook goed van pas komen als u vaak thuis werkt en niet lekker zit aan de keukentafel of aan uw eigen bureau.  

Verstelbare tafel

Bij het Iris Huys bieden wij een verstelbare tafel aan. De tafel bestaat uit een tafelblad met een oppervlakte van 80 x 60 cm. Verder bestaat de tafel uit verstelbare poten die in te stellen zijn in een hoogte van 70 tot 82 cm. De afstand tussen de poten is 55 cm. Deze tafel heeft twee kleuren. Het tafelblad heeft een beukenkleur en de poten hebben een donkergrijze kleur. 

Voordelen:

Ten eerste is het voordeel van een verstelbare tafel dat u hem in de voor u geschikte hoogte kunt instellen. Doordat u zelf de hoogte kan bepalen, wordt de tafel een stuk persoonlijker. Verder is het ook handig als u bijvoorbeeld thuis aan het werk bent. Het kan gebeuren dat u lang in een bepaalde zit, wat niet altijd fijn is. Het is dan handig als u de tafel kan aanpassen aan uw positie. 

Bijpassende artikelen

Een beeldschermloep is goed te gebruiken voor zowel jong als oud. Een beeldschermloep biedt viel ondersteuning bij het lezen van een boek, krant of tijdschrift. Er is ook een camera aanwezig op de loep zodat verre objecten scherp weergegeven kunnen worden op het beeldscherm. U kunt de beeldschermloep makkelijk op een verstelbare tafel zetten. Zodoende kunt u de juiste hoogte instellen om goed gebruik te kunnen maken van de beeldschermloep. Kijk verder op onze website voor meer informatie over beeldschermloepen.