0

Beeldschermloep

Is het lezen van een tijdschrift, boek of krant niet zo makkelijk meer? Probeer dan eens een beeldschermloep. Met zo’n loep wordt de tekst vergroot, waardoor lezen weer makkelijker wordt voor u. Dit maakt het weer leuk om een boek, tijdschrift of krant te lezen. 

HumanWare Beeldschermloep

Een beeldschermloep die tot 10x vergroot? Dat is mogelijk met de Humanware beeldschermloep. Deze loep kan ook de tekst voorlezen, waardoor u geen moeite hoeft te doen om letters te lezen. Er is ook een camera die u kunt draaien zodat het een buitencamera wordt. Dankzij die buitencamera wordt het mogelijk om verre objecten van dichtbij te kunnen bekijken. De beeldschermloep maakt het makkelijker voor u om een tekst te lezen. De schermgrootte van dit scherm is 16 inch. 

Vocatex beeldschermloep met voorleesfunctie 

De Vocatex met voorleesfunctie is ideaal wanneer u het fijn vindt om soms naar de tekst te luisteren en soms de tekst zelf te lezen. Deze beeldschermloep kan teksten en foto’s voor u vergroten. Het is mogelijk om het apparaat gedrukte teksten voor te laten lezen. Als u bijvoorbeeld graag een krant wilt lezen kunt u zelf instellen of het voorgelezen wordt of dat het vergroot wordt. Elk scherm wordt op maat gemaakt, zodat u optimaal gebruik kan maken van de Vocatex. 

HumanWare Prodigi Personal Assistant

Eenvoudig, intelligent en mobiel is de HumanWare Prodigi Personal Assistant. Wanneer u een document wilt lezen, houdt u de Prodigi boven het document en tikt u op het scherm. De tekst wordt dan ingezoomd, waardoor u de tekst vergroot kunt lezen. Deze beeldschermloep heeft ook een voorleesfunctie. Verder is het beeld tijdens het lezen erg scherp, waardoor u de tekst duidelijk op het beeld ziet. Er zit een ingebouwde gebruiksaanwijzing in, zodat u niet alle kleine letters op een blaadje hoeft te lezen voordat u aan de start gaat met de Prodigi PA.