0

Vergrotende bril

Niet meer duidelijk kunnen lezen of toe aan een vergrotende bril? Dan bent u bij Iris Huys helemaal aan het juiste adres. Met het grote assortiment en meer dan 30 jaren ervaring bent u verzekerd van een juiste vergrotende bril.

Mogelijkheden vergrotende bril

Bij Iris Huys heeft u veel verschillende mogelijkheden voor een vergrotende bril. Zo zijn er filterbrillen, leesbrillen, loepbrillen en verdere overige brillen verkrijgbaar. Een filterbril is bedoeld om over uw normale bril heen te zetten. Door de filter in de bril wordt er een bepaald beeld gecreëerd wat het voor u comfortabel maakt om doorheen te kijken. Het licht wordt namelijk gefilterd waardoor het zo rijk mogelijk aan contrast is. Ook is het beschermend tegen UV licht. Een leesbril spreekt redelijk voor zich. Iris Huys heeft een ruim aanbod aan leesbrillen, zodat er zeker een bij zit die voor u geschikt is. Wanneer u behoefte heeft aan een loepbril, zit u ook hiervoor bij Iris Huys goed. Ten slotte zitten er nog overige brillen in het assortiment, bijvoorbeeld een zonneklep voor over uw bril of een druppel bril. Hiermee kunt u gemakkelijk oogdruppels inbrengen.

Loepbrillen bij Iris Huys

Iris Huys staat altijd voor u klaar als het gaat om hulpmiddelen zoals een vergrotende bril. Het doel van Iris Huys is het inzicht krijgen in uw mogelijkheden, om zo voor iedereen de beste oplossing te vinden. Op deze manier zal samen met u de beste kwaliteit van het leven te realiseren. De doelgroep van Iris Huys is vrij uiteenlopend, van slechtzienden, blinden, ouderen maar ook professionals en hobbyisten. Wie u ook bent, er zal altijd gezocht worden naar de beste oplossing. Er zullen uitsluitend producten worden geleverd met kwaliteit, die ook misschien kunnen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Wilt u hier meer advies over, kunt u ook bij Iris Huys terecht. 

Interesse in een vergrotende bril van Iris Huys, bekijk de website of neem contact op met een van de professionele adviseurs.