0

Vergrootglas kopen

Wilt u een vergrootglas kopen voor bijvoorbeeld uw hobby of merkt u tijdens het lezen van een krant of een boek dat u het kleine lettertype niet meer goed kunt lezen? Dit kan erg vervelend zijn en daarom bieden wij voor u de beste oplossing aan. Met ons grote assortiment bieden wij veel verschillende soorten vergrootglazen aan die voor u geschikt zijn en het lezen of uitvoeren van uw hobby eenvoudiger maakt.

Vergrootglas kopen met verlichting

Naast onze verschillende soorten vergrootglazen heeft u ook de keuze uit vergrootglazen met verlichting of zonder verlichting. Een vergrootglas met verlichting kan erg handig zijn als u van lezen houdt in de avond of uw hobby doet in een onvoldoende verlichte ruimte. Door het vergrootglas met verlichting heeft u geen extra lamp meer nodig en de lichtverdeling van onze vergrootglazen zijn volledig egaal. Er zijn veel soorten vergrootglazen met andere soorten verlichting maar meestal wordt er gebruik gemaakt van LED verlichting.

Vergrootglas kopen voor senioren

Veel vergrootglazen worden gekocht door senioren doordat ze slechtziend zijn en met een vergrootglas beter kunnen lezen. Ook bij jonge mensen komt een vergrootglas kopen vaak voor. Uit onderzoek blijkt dat heel veel mensen hier vroeg of laat mee te maken krijgt. Uit ervaring weten we bij Iris Huys hoe lastig het kan zijn om met een visuele beperking om te gaan. U kunt dagelijks tegen veel problemen aanlopen. Gelukkig zijn er tegenwoordig voldoende hulpmiddelen.

Soorten vergrootglazen

Veel mensen die vergrootglazen kopen kiezen vaak voor een model voor in de hand. Het blijkt achteraf toch vaak lastig te zijn, zeker als u het vaker nodig heeft doordat uw ogen achteruit gaan. Als u voor een vergrootglas kiest met houder kan dit een handiger hulpmiddel zijn. Ook bieden wij de vergrootglazen in verschillende maten en kleuren aan.

Er bestaan ook vergrootglazen met koord zodat u het om uw nek kunt hangen. Dit maakt het gemakkelijk om te kunnen pakken.  

Vergrootglas online kopen

Een vergrootglas kunt u gemakkelijk bij Iris Huys online kopen. Als u nog andere vragen heeft over de vergrootglazen kunt u ons altijd bereiken via het telefoonnummer. Wilt u langskomen in de showroom? Ook dit is mogelijk. Hiervoor dient u van te voren een afspraak te maken.