0

Telefoon met fototoetsen

Op zoek naar een erg gebruiksvriendelijke telefoon? Een telefoon met fototoetsen is heel praktisch voor met name senioren, slechtzienden en/of slechthorenden. Zo kunnen zij altijd veilig iemand snel bereiken en daarom met een geruster hart thuis kunnen blijven. Iris Huys is met het grote assortiment en meer dan 30 jaren ervaring de juiste plek om er een aan te schaffen.

Mogelijkheden telefoon met fototoetsen

Een telefoon met fototoetsen brengt vooral praktische mogelijkheden met zich mee voor senioren, slechtzienden, slechthorenden en hun verzorgers. Een telefoon met fototoetsen heeft alleen de nodige toetsen zoals opnemen en ophangen en fototoetsen van belangrijke mensen. Ook worden de cijfers en letters vaak groot weergegeven. Ten slotte kan er ook een SOS-knop op zitten, die een SOS-bericht met locatie opstuurt. De telefoon is ook geschikt voor hoortoestellen, zodat u deze makkelijk kan koppelen. Sommige toestellen hebben nog meer functies zoals een zaklamp of een FM-radio. Kortom, ideaal om een veiliger gevoel te creëren wanneer iemand alleen thuis zit.

Seniorentelefoons Iris Huys

Iris Huys staat altijd voor u klaar als het gaat om hulpmiddelen zoals een telefoon met fototoetsen. Het doel van Iris Huys is het inzicht krijgen in uw mogelijkheden, om zo voor iedereen de beste oplossing te vinden. Op deze manier zal samen met u de beste kwaliteit van het leven te realiseren. De doelgroep van Iris Huys is vrij uiteenlopend, van slechtzienden, blinden, ouderen maar ook professionals en hobbyisten. Wie u ook bent, er zal altijd gezocht worden naar de beste oplossing. Er zullen uitsluitend producten worden geleverd met kwaliteit, die ook misschien kunnen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Wilt u hier meer advies over, kunt u ook bij Iris Huys terecht. 

Interesse in een telefoon met fototoetsen van Iris Huys, bekijk de website of neem contact op met een van de professionele adviseurs.