0

Standloep

Wilt u én optimaal zicht én uw handen vrijhouden tijdens uw bezigheden? Dan is een standloep precies wat u nodig heeft. Een standloep is een loep die u simpelweg neerzet boven uw lees- of hobbywerk. Hierdoor hoeft u niet continu een loep in uw handen te houden, wat voor een hoop gemak zorgt. Iris Huys heeft een ruim aanbod aan standloepen met en zonder verlichting en met verschillende vergrotingen.

Schweizer Twin-Lux LED

De Schweizer Twin-Lux LED is een goed voorbeeld van een hoogwaardige standloep met duurzame verlichting. Deze standlichtloep heeft een uniek breed beeldoverzicht door middel van twee rechthoekige lenzen onder elkaar. De ondersteunende ledverlichting zorgt voor scherp beeld met een hoog contrast. De standloep verbruikt weinig energie, waardoor de batterij lang meegaat. Deze Schweizer Twin-Lux LED is ook verkrijgbaar met in een variant met netaansluiting.

Standloep op voet

Het overgrote deel van de standloepen die Iris Huys aanbiedt zijn loepen die ingebouwd zijn in een voet of robuuste standaard. Deze standloepen zijn geproduceerd door grote namen als Eschenbach, Daylight, of Schweizer, die garant staan voor kwaliteit. Deze standloepen zijn beschikbaar in verschillende vergrotingen, met en zonder verlichting. Ze staan zeer stabiel, maar zijn ook licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen boven uw lees- of hobbywerk. Enkele standloepen zijn kantelbaar: hierdoor kunt u uw zicht nog meer perfectioneren.

Standloep met uitklapbare standaard

Iris Huys levert een aantal standloepen die een uitklapbare standaard hebben. Hierdoor zijn deze loepen zowel als handloep en als standloep te gebruiken. Een voorbeeld van zo’n compacte loep is de Eschenbach Combi Plus.

Medicijnloep

De medicijnloep is een zeer specifiek en handig hulpmiddel dat Iris Huys levert. Deze Daylight medicijnloep met ledverlichting is ideaal om de kleine lettertjes te lezen op medicijnflesjes. U kunt deze loep vastklemmen om een medicijnflesje, maar ook om andere kleine voorwerpen. Deze standloep is compact en licht van gewicht en dus eenvoudig mee te nemen.