0

Sprekende keukenweegschaal

Een sprekende keukenweegschaal is het hulpmiddel voor slechtzienden bij koken als uw zicht niet optimaal is. Dankzij deze keukenweegschaal weet u zeker dat u de juiste hoeveelheid per ingrediënt afweegt. 

Sprekende keukenweegschaal

Bij Iris Huys verkopen we twee soorten Nederlands sprekende keukenweegschalen; Vivienne en Heidi. Beide weegschalen zijn gebruiksvriendelijk en hebben een hoge kwaliteit. Dankzij de hoge kwaliteit laat de weegschaal nauwkeurige cijfers zien en is daarom ook te gebruiken om dieet porties of post te wegen. De keukenweegschaal heeft een groot helder scherm, grote knoppen en is voorzien van spraakuitvoer. Dit maakt het makkelijk voor mensen die een visuele beperking hebben. De keukenweegschaal weegt op 1 gram nauwkeurig en geeft de gelegenheid om toevoegingen apart te wegen. 

Overeenkomsten sprekende keukenweegschalen 

De sprekende keukenweegschalen die we bij Iris Huys verkopen komen erg overeen met elkaar. De overeenkomsten tussen de keukenweegschalen zijn;

  • Draagkracht van 5 kg; 
  • Display van 75 x 30 mm;
  • Afmeting; 220 x 145 x 26 mm;
  • 4 stuks 1,5 V AAA batterijen bijgeleverd;
  • Capaciteit is 1 tot 5000 gram;
  • Hoofdtelefoon- en adapteraansluiting;
  • Gewicht kan worden aangegeven in gram of kilogram.

Verschillen sprekende keukenweegschalen

Echter zijn er ook een paar verschillen te noemen tussen sprekende keukenweegschaal Vivienne en keukenweegschaal Heidi. Er zit ten eerste een verschil in het gewicht; Vivienne is namelijk 636 gram en Heidi is 588 gram. Ten tweede kan je bij Vivienne een kookwekker en stukstelling inschakelen. Ook is de tijd en datum te zien bij keukenweegschaal Vivienne. Ten derde als we naar de prijzen en kleuren kijken zien we ook een verschil. Heide is €139,95 en heeft een groene kleur, terwijl Vivienne €149,95 is en een zwart/beige kleur heeft.

Op basis van deze informatie heeft u meteen een vergelijking tussen de twee keukenweegschalen en kunt u beslissen welke het beste bij u past. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!