0

Senioren GSM

Het kan wel eens lastig zijn om een geschikte GSM te vinden voor senioren. Iris Huys kan u daar met het grote assortiment en meer dan 30 jaren ervaring vast en zeker bij helpen. Iedereen heeft eigen eisen en wensen voor een GSM en Iris Huys ondersteunt hier graag bij.

Mogelijkheden senioren GSM

Om de juiste senioren GSM te vinden die past bij de wensen en eisen van de senioren, is het belangrijk om alle mogelijkheden in kaart te brengen. Allereerst is er bij Iris Huys een hoofdtelefoon een mogelijkheid, wat het bellen gemakkelijk maakt wanneer een senior slechthorend is. Daarnaast zijn de mobiele telefoons in veel verschillende opties te krijgen. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om handige apps van te voren te installeren en is er vaak de mogelijkheid tot een kleurendisplay. Andere opties zijn een tactiel toetsenbord, kleurherkenning, vergroting en NFC objecten taggen. Een gesproken toetsenbord herkenning of extra grote toetsen kunnen ook van pas komen voor sommige senioren. Ten slotte kan het ook een prettig idee zijn als er een SOS of noodknop aanwezig is op de GSM.

Senioren telefoon Iris Huys

Iris Huys staat altijd voor u klaar als het gaat om hulpmiddelen zoals een Senioren GSM. Het doel van Iris Huys is het inzicht krijgen in uw mogelijkheden, om zo voor iedereen de beste oplossing te vinden. Op deze manier zal samen met u de beste kwaliteit van het leven te realiseren. De doelgroep van Iris Huys is vrij uiteenlopend, van slechtzienden, blinden, ouderen maar ook professionals en hobbyisten. Wie u ook bent, er zal altijd gezocht worden naar de beste oplossing. Er zullen uitsluitend producten worden geleverd met kwaliteit, die ook misschien kunnen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Wilt u hier meer advies over, kunt u ook bij Iris Huys terecht. 

Interesse in een senioren GSM van Iris Huys, bekijk de website of neem contact op met een van de professionele adviseurs.