0

Pillendoos met alarm

Vergeet u wel eens uw belangrijke medicijnen in te nemen? Dan is een pillendoos met alarm de oplossing voor u. Ook een handig hulpmiddel voor ouderen!

Pillendoos met alarm FC-55

Dankzij deze pillendoos met alarm vergeet u nooit meer uw medicijnen in te nemen. Het doosje bestaat uit vijf verschillende vakjes. U kunt de tijd instellen waarop u wilt dat het alarm af gaat. Op deze manier kunt u makkelijk het schema aanhouden voor uw medicijnen. In de deksel zit ook een sensor, waarmee uw hartslag te meten is. Dit kan goed van pas komen als uw medicijnen in combinatie zijn met een te hoge of te lage hartslag. 

Voordelen pillendoos met alarm

Het hebben van een pillendoos met alarm biedt de uitkomst als u regelmatig uw pillen vergeet in te nemen. Het alarm is al een voordeel, want zodra het alarm afgaat weet u dat het tijd is om uw pillen in te nemen. Verder zijn er vijf vakjes waar uw pillen in kunnen. Op deze manier heeft u al uw pillen gescheiden en overzichtelijk bij elkaar. Deze pillendoos is niet al te groot en neemt dus niet veel ruimte in uw tas. Hierdoor kunt de pillendoos makkelijk meenemen voor onderweg. 

Specificaties pillendoos

Met dit apparaat kunt u zelf alarmen instellen. Dit alarm gaat dan af op de aangegeven tijd en herhaalt zichzelf dagelijks als u de tijden niet aanpast. Als u het alarm toch mist, gaat het na 5 minuten en na 10 minuten weer af. Het beeldscherm is voorzien van achtergrondverlichting, waardoor de letters en cijfers duidelijk te lezen zijn. Deze pillendoos heeft ook een toetsenbord blokkering, hierdoor worden er niet allerlei knopjes ingedrukt als u de pillendoos in uw tas heeft. De diameter van de pillendoos met alarm is 80 mm en de dikte is 35 mm.