0

Loepbril

Heeft u moeite het lezen van uw post, favoriete tijdschrift of uw krant? Als u last heeft van verslechterd zicht is dat waarschijnlijk het geval. Het gemiddelde lettertype van een tekst is dan vaak onduidelijk en/of te klein. In zo’n geval kan een loepbril uitkomst bieden. Met een loepbril heeft u net als bij een standloep de handen vrij en tegelijkertijd optimaal zicht op uw bezigheden. Qua mobiliteit zijn loepbrillen ook een uitkomst: u kunt het hulpmiddel eenvoudig overal mee naartoe nemen. Iris Huys heeft diverse soorten loepbrillen, die we graag voor u op een rijtje zetten.

Multilens loepbril Grand Max

De Multilens loepbril Grand Max is het nieuwste van het nieuwste. Deze bril is onlangs met succes getest en kan uw leven aanzienlijk veranderen. De Grand Max biedt namelijk een vergroting van wel 18%, waarbij ook nog eens vrijwel het gehele gezichtsveld behouden blijft. Deze toename in zicht is mogelijk dankzij het innovatieve ontwerp, waarin twee Multilens Grand lenzen met elk 9% vergroting gecombineerd zijn. Met een dergelijke toename in zicht kunt u bijvoorbeeld weer handwerken, achter een beeldscherm werken, tuinieren, maar in sommige gevallen zelfs genoeg visus behalen om weer te mogen autorijden.

Kestenbaum loepbrillen

Naast de uitzonderlijke loepbril van Multilens, levert Iris Huys ook nog enkele loepbrillen van Kestenbaum. Ook deze brillen zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen uw zicht aanzienlijk verbeteren. Iris Huys biedt drie verschillende varianten aan: de Kestenbaum IV Prismatic loepbril, de Kestenbaum IV Microscopic loepbril en de Kestenbaum loepbril. De Kestenbaum IV Prismatic heeft een zwart en tijdloos montuur, geschikt voor zowel dames als heren. De loepbril is verkrijgbaar met een sterkte van 3 t/m 8 dioptrie. De Kestenbaum IV Microscopic heeft ook een zwart en tijdloos montuur, geschikt voor zowel dames als heren. Deze loepbril is verkrijgbaar in de sterktes 12, 16 en 20 dioptrie. De Kestenbaum biedt een vergroting tot 4x en is ideaal voor gebruik op korte afstand.

Loepkettingen

Naast loepbrillen levert Iris Huys ook loepkettingen. Deze zijn eveneens handzaam omdat u ze altijd bij u kunt dragen, zonder daar ongemak van te ondervinden. Een recente toevoeging aan het assortiment is de Sieraadloep Multilens VisioMio; een hanger die in 24 verschillende ontwerpen verkrijgbaar is en tot 2.5x vergroot.