0

Kleuren toetsenbord

Heeft u moeite met het vinden van de juiste letters op uw toetsenbord? Probeer dan een kleuren toetsenbord met verschillende kleuren voor de toetsen. Ideaal hulpmiddel voor ouderen, slechtzienden of mensen met dyslexie

Toetsenbord vijf kleuren

Groen, rood, blauw, geel en paars zijn de kleuren die te vinden zijn op het toetsenbord. Deze kleuren bieden ondersteuning tijdens het typen. U kunt hierdoor de toetsen beter uit elkaar halen en daardoor de toetsen makkelijker vinden. Dit kan goed zijn voor kinderen, ouderen en mensen met concentratieproblemen. Ook kunnen mensen met dyslexie veel profijt hebben van de kleuren op het toetsenbord. Verder zijn alle toetsen en knoppen aanwezig die ook te vinden zijn op een standaard toetsenbord. 

iPad hoes kleuren toetsenbord

Naast een toetsenbord voor de computer bieden we ook een iPad hoes die is voorzien van een kleurrijk toetsenbord. Dankzij de kleuren merkt u het verschil tussen de toetsen en zal het u helpen om woorden en zinnen sneller te typen. Dit is niet alleen handig voor u, maar kan ook heel nuttig zijn voor kinderen. Dit toetsenbord kan een grote motivatie zijn voor kinderen met leerproblemen, die moeite hebben met het opschrijven van informatie. Naast de kleuren op het toetsenbord heeft het toetsenbord ook grote en vetgedrukte letters.

Toetsenbord Vision Board

Het Vision Board toetsenbord heeft niet alleen kleur, maar is ook nog eens een grootlettertoetsenbord. De letters zijn dus erg groot, maar ook duidelijk dankzij de kleurencombinatie. U heeft keuze tussen twee soorten kleurencombinaties. Een geel toetsenbord met zwarte letters of een wit toetsenbord met zwarte letters. Dit toetsenbord is erg handig als u het fijner vindt om grote letters te hebben en een kleur te hebben op het toetsenbord. Dit toetsenbord met kleur is plug&play, hierdoor hoeft u het toetsenbord alleen aan te sluiten via een USB aansluiting om het te gebruiken.