0

Inslagloep

Een inslagloep biedt uitkomst wanneer u altijd vergroting bij de hand wilt hebben. Inslagloepen zijn klein van formaat en passen altijd in uw zak of tas. Iris Huys biedt inslagloepen in diverse vergrotingen, variërend van 2.5x tot wel 15x. Zodoende zit er altijd wel een geschikte vergroting voor u bij.

Eschenbach inslagloep

Inslagloep Mobilent LED

Deze Eschenbach inslagloep Mobilent is verkrijgbaar in drie vergrotingen, namelijk 4x, 7x en 10x. De lens van deze inslagloep is van hoogwaardig kunststof. De behuizing van kunststof omsluit de lens stofdicht. De loep heeft een heldere ledverlichting. Op de ideale leesafstand wordt het lensoppervlak gelijkmatig verlicht. De loep heeft lichtschakelaar waarmee hij gemakkelijk te bedienen is. Hij is tijdloos, klein, compact en passend zodoende in elke handtas of broekzak. Deze loep is zeer geschikt voor gebruik onderweg bij het opzoeken van details.

Inslagloep Classic

De Eschenbach inslagloepen Classic zijn tijdloos, klein en passen in elke handtas of broekzak. De lens is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Wij leveren deze Eschenbach inslagloepen Classic inclusief bruin lederen etui, dat de lens beschermt. Deze loepen zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld gebruik onderweg en het opzoeken van details.

visoPOCKET

Eschenbach inslagloep visoPOCKET is tijdloos, klein, ruimtebesparend en passend in elke handtas of broekzak. De asferische rechthoekige lens is van hoogwaardig kunststof en wordt beschermd door middel van een echt lederen etui, die na gebruik weer gemakkelijk over de lens te schuiven is. De loep is zeer geschikt voor gebruik onderweg bij het opzoeken van details. Het is een modern, elegant en plat design.

Schweizer inslagloep

Ergo-Pocket

De Schweizer inslagloepen Ergo-Pocket zijn sterk vergrotend. De lens is gemaakt van hoogwaardig kunststof. De behuizing van kunststof omsluit de lens stofdicht en geeft bij gebruik bovendien een stevige ergonomische grip. De loep is daardoor zeer geschikt voor gebruik onderweg bij het opzoeken van details.

Alternatieve loepen

Loep vergrootglas

Wij hebben een divers aanbod aan loep met vergrootglas die het voor u makkelijker maken wanneer u slechtziend bent of moeite heeft tijdens:

  • het lezen van een boek;
  • het lezen van een krant;
  • het maken van een puzzelboekje;
  • het breien of borduren.