0

Fysic telefoon

Een fysic telefoon is de ideale uitkomst voor veel ouderen. Fysic ontwerpt hulpmiddelen voor ouderen. Alhoewel mensen het zelf vaak niet snel toegeven, kunnen bepaalde hulpmiddelen het leven veel gemakkelijker maken. Bij Iris Huys kunt u op een betrouwbare wijze producten zoals telefoons van Fysic aanschaffen.

Mogelijkheden Fysic telefoon

Fysic heeft veel verschillende modellen telefoons. Allereerst is er bij Iris Huys een Fysic bureautelefoon te vinden. Deze heeft een extra groot kleurendisplay en grote toetsen. Daarnaast zijn er ook mobiele telefoons, groot cijfer telefoons, foto telefoons en nog meer. Eigenschappen die deze telefoons kunnen hebben (naast een kleurendisplay en grotere toetsen) zijn snelkiestoetsen, een gesproken toetsenbordbediening, een alarmtoets, extra luid belvolume, fototoetsen of een meertalige menu sturing. Daarnaast kunnen veel telefoons van Fysic worden aangesloten op een gehoorapparaat. Kortom, voor iedereen is er wel een gewenste telefoon van Fysic te vinden bij Iris Huys. Naast telefoons heeft Fysic ook andere hulpmiddelen te koop staan via Iris Huys. Hierbij kunt u denken aan een alarmklok, een analoge dementieklok, een draadloze noodknop of een handlichtloep.

Fysic mobiel Iris Huys

Iris Huys staat altijd voor u klaar als het gaat om hulpmiddelen zoals een een Fysic telefoon. Het doel van Iris Huys is het inzicht krijgen in uw mogelijkheden, om zo voor iedereen de beste oplossing te vinden. Op deze manier zal samen met u de beste kwaliteit van het leven te realiseren. De doelgroep van Iris Huys is vrij uiteenlopend, van slechtzienden, blinden, ouderen maar ook professionals en hobbyisten. Wie u ook bent, er zal altijd gezocht worden naar de beste oplossing. Er zullen uitsluitend producten worden geleverd met kwaliteit, die ook misschien kunnen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Wilt u hier meer advies over, kunt u ook bij Iris Huys terecht. 

Interesse in een Fysic telefoon van Iris Huys, bekijk de website of neem contact op met een van de professionele adviseurs.