0

Eschenbach loep

Eschenbach loep. Eschenbach is een merk waar wij veel loepen van hebben. Deze loepen zijn in alle maten beschikbaar. Bent u dus op zoek naar een loep, dan kunt u bij Iris Huys terecht. Neem gerust contact met ons op, of maak een afspraak voor een showroombezoek. 

Soorten loepen

Eschenbach borduurloep

Deze Eschenbach borduurloep is heel handig in gebruik. U heeft beide handen vrij om uw ding te doen. Daarom is dit een handige loep voor bijvoorbeeld het borduren, het knutselen, het lezen van een boek of voor het handbreien. Bij de Eschenbach borduurloep wordt ook een ophangkoord geleverd wat u kunt instellen in de voor u geschikte hoogte. Doordat dit montuur transparant is, heeft u geen last van schaduw. Het schuimrubber polster aan de onderkant van de poten weerhoudt de loep ervan om weg te glijden tijdens gebruik.

Eschenbach loep Biconves

Op zoek naar een goede handloep? Dan kunt u de Eschenbach biconves handloep goed gebruiken. Naast de grote loep zit er ook een kleinere loep in het handvat die tot 5x vergroot. Het is ook mogelijk om deze loep om uw nek kunt hangen. Doordat de lens van de loep een antistatische coating heeft is het niet mogelijk dat de lens beslaat. Voor deze loep kan je kiezen voor een vergroting van 1.5x, 2.25x, 2.5x en 3.25x. 

Handloepen

Eschenbach loep inslagloep

Een loep die u makkelijk mee kunt nemen is de Eschenbach inslagloep. Deze loep is zo klein dat hij zelfs in uw broekzak past. Dit is dus erg handig wanneer u op reis gaat, ergens naartoe gaat of op zoek bent naar een niet al te grote loep. De loep wordt beschermd door een lederen etui en de lens is gemaakt van hoogwaardig kunststof. De loep heeft een vergroting van 2,5x, een dioptrie van 6 en de grote van de lens is 74 x 48 x 2 mm. 

Visoletloep

Als u op zoek bent naar een leeshulpmiddel om letters beter te kunnen lezen kunt u een visoletloep gebruiken. Een dergelijke loep is niet te groot en dus makkelijk om mee te nemen. Het kan u helpen bij het lezen van een tekst, doordat de tekst sterk vergroot wordt.