0

Alarmknop ouderen

De alarmknop voor ouderen zorgt ervoor dat u binnen enkele seconden een bekende aan de lijn heeft die u hulp kan bieden. Dat is mogelijk door de twee sneltoetsen die op de alarmknop zitten. Hulpmiddelen speciaal voor ouderen

Alarmknop

De alarmknop voor ouderen is draadloos, waardoor u geen rekening hoeft te houden met een draad. De draadloze alarmknop FX-7010 heeft twee sneltoetsen. Onder deze sneltoetsen kunt u twee belangrijke nummers opslaan. Deze personen worden gebeld zodra u op de knop drukt. De alarmknop is niet heel groot en daarom makkelijk vast te houden. 

Gebruik alarmknop voor ouderen 

Als u de twee belangrijke noodnummers heeft ingesteld, worden deze nummers gebeld zodra u op de alarmknop drukt. Als het eerste nummer op de lijst niet bereikbaar is, wordt het tweede nummer op de lijst gebeld. Met deze regeling krijgt u een bekende aan de lijn die u te hulp kan schieten. Normaal gesproken hoort er een abonnement bij het aanschaffen van een alarmknop, bij deze alarmknop is dat niet het geval. Dit komt omdat er meteen wordt gebeld naar een bekende, hierdoor bespaart u kosten voor een abonnement. Dit scheelt weer in de kosten. Doordat deze alarmknop voor ouderen draadloos is, heeft u uw telefoon niet nodig.

Extra specificaties

Hetgeen dat wij erg belangrijk vinden aan de alarmknop voor ouderen is het feit dat het makkelijk te gebruiken is. Bij de aanschaf van de alarmknop krijgt u er een sterke Li-Ion batterij bij die in totaal 150 uur meekan. Als de batterij leeg is, kunt u hem weer opladen met het bijbehorende oplaadstation. Verder zit er een halskoord en een riemclip bij, zodat u hem om uw nek kunt hangen. Zo is de kans klein dat u de alarmknop kwijtraakt en is het handig dat u de knop altijd in de buurt heeft.