0

Zakloep

Een zakloep is handig mee te nemen, omdat het een klein model heeft. Bent u op zoek naar een zakloep? Hieronder vindt u een overzicht van de loepen die Iris Huys aanbiedt:

Eschenbach EasyPocket XL

Dit is niet zomaar een zakloep, maar eentje met licht. Ook is deze zakloep inschuifbaar, waardoor hij erg compact is en makkelijk in uw broekzak past. Verder is de loep van Eschenbach erg licht en zal uw broekzak niet te zwaar worden als u hem op die manier mee wilt nemen. Dankzij de grote lens met een afmeting van 74 x 50 mm heeft u een breed zichtveld. De loep is niet rond van vorm, maar rechthoekig en heeft een vergroting van 2.5x. 

Eschenbach Mobilux zakloep

De Eschenbach Mobilux zakloep is handig om mee te nemen voor onderweg. Als u bijvoorbeeld een boek of een krant in de trein leest. Deze loep is rond, waarbij u de keuze heeft voor een vergroting tussen de 3x en 12x. De doorsnede van de loep ligt tussen de 35 en 60 mm en is afhankelijk van de vergroting die u kiest. Verder is deze loep voorzien van licht en kunt u het dus ook gebruiken als er minder licht aanwezig. De verlichting hoeft u voorlopig niet te vervangen, omdat deze een levensduur heeft van 50.000 uur. 

Iris zak-en schuifloep

Dankzij het kleine formaat van deze zakloep is de loep makkelijk mee te nemen en zal het niet veel plek in beslag nemen. De diameter van deze loep is 36 x 40 mm. Voor de loep kunt u kiezen voor een vergroting van 3x of 5x. U heeft voor deze loep ook een keuze voor een dioptrie. Hiervoor kunt u kiezen tussen een dioptrie van 14.6 of 8.75. Echter gaan de dioptrie en de vergroting wel samen met elkaar.