0

Vloerlamp

Een vloerlamp is onmisbaar in vrijwel elk interieur. Of het nu uw woonkamer betreft, uw werkplek of uw kantoor: een staande lamp biedt verlichting met een grote reikwijdte. Iris Huys heeft een breed scala aan vloerlampen, van modern design tot retro design. De vloerlampen lopen uiteen in lichtkleur en veel vloerlampen beschikken zelfs over meerdere lichtkleuren.

Daylight vloerlamp Electra

Daylight vloerlamp Electra heeft een slank en onopvallend design en past daardoor feilloos in elk interieur. Deze vloerlamp beschikt over hoogwaardige ledverlichting, die in 3 stappen dimbaar is. Zodoende kunt u kiezen tussen een warme of koele lichtkleur. De dimmer kunt u met een touchknop bedienen.

TRIO vloerlamp Owen

TRIO vloerlamp Owen is een moderne en stijlvolle vloerlamp. Hij is beschikbaar in drie kleuren, namelijk zwart, wit en grijs. Dankzij deze kleurstellingen past er altijd wel een variant in uw interieur. De lamp heeft uit een metalen armatuur, waardoor hij altijd stevig op de grond staat. De arm van de lamp is flexibel te draaien en te verstellen. Twee textiele lampenkappen maken het geheel compleet. De lichtbronnen worden niet meegeleverd. Zodoende kunt u zelf lichtbronnen uitzoeken met een lichtkleur en lichtopbrengst naar wens.

Daylight DuoLamp

De Daylight DuoLamp vloerlamp is een modern ontworpen vloerlamp, die uw licht verdubbelt. Hij beschikt namelijk over twee lampdelen, die zeer flexibel te positioneren zijn. Bovendien beschikt deze lamp over 56 hoogwaardige en duurzame leds, met een kleurtemperatuur van 6000 kelvin. Dit komt neer op helder daglicht. U kunt de lichtsterkte aanpassen met de aanraakbare dimmer, waarmee u de lamp in 4 helderheidsniveaus kunt instellen. Daardoor heeft u altijd optimale kleurenweergave en schaduwvrije verlichting, wat ideaal is in bijvoorbeeld een schoonheidssalon, in een studio of op een kantoor.

Daylight beautylamp Gemini

De Daylight beautylamp Gemini is een professionele lamp voor in de beautysalon. Deze lamp beschikt namelijk over hoogwaardige ledverlichting, met een kleurtemperatuur van 6000 kelvin (helder wit). De lamp heeft bovendien een lichtsterkte van maar liefst 4500 lux en is in 4 stappen dimbaar (40% – 60% – 80% – 100%). Door de hoge kleurweergave-index (CRI) kunt u overal in perfect daglicht werken. De Gemini geeft een gelijkmatige, schaduwloze lichtverdeling en zorgt tevens voor een nauwkeurige weergave van de huidskleur. Hierdoor is deze lamp zeer geschikt voor bijvoorbeeld kappers of schoonheidsspecialisten.

Iris vloerlamp Lumina Max

Iris vloerlamp Lumina Max is een grote, doch elegante vloerlamp. Deze lamp beschikt over duurzame en energie-efficiënte ledverlichting, in vijf verschillende kleurentemperaturen. Zowel de lichtkleur als de lichtsterkte zijn dan ook in vijf stappen dimbaar. Van 6000 K heldere daglicht ledverlichting, naar 3000 K warm licht: deze lamp heeft het allemaal in zich.