0

Verlichting: verlicht je leven met Iris Huys

Bij Iris Huys zijn we gepassioneerd over verlichting en geloven dat goede verlichting het verschil kan maken in elk interieur. Ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige verlichtingsproducten biedt voor elk wat wils, van accessoires voor lampen tot sfeervolle tafellampen en functionele ledpanelen. Ontdek hieronder ons diverse aanbod van verlichtingsoplossingen die jouw leven kunnen verlichten.

Accessoires voor lampen: Maak je verlichting compleet

Bij Iris Huys begrijpen we dat de juiste accessoires je verlichting compleet kunnen maken en je interieur kunnen verfraaien. Daarom bieden we een scala aan accessoires voor lampen, zoals lampenkappen, dimmers en schakelaars, om jouw verlichtingservaring te optimaliseren.

 • Lampenkappen: Onze lampenkappen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en stijlen, waardoor je je verlichting kunt aanpassen aan jouw interieur en persoonlijke smaak.
 • Dimmers en schakelaars: Met onze dimmers en schakelaars kun je de lichtintensiteit aanpassen aan de gewenste sfeer en activiteit.

Ledpanelen: Energiezuinige verlichting met een strak design

Ledpanelen zijn een populaire keuze voor zowel zakelijke als residentiële toepassingen vanwege hun energiezuinigheid en strakke, moderne design. Bij Iris Huys bieden we een uitgebreide selectie van ledpanelen in verschillende maten en vormen.

 • Energiezuinig: Ledpanelen verbruiken aanzienlijk minder energie dan traditionele verlichting, waardoor je niet alleen geld bespaart op je energierekening, maar ook een duurzame keuze maakt.
 • Gelijkmatige verlichting: Ledpanelen zorgen voor een gelijkmatige en heldere verlichting, zonder schittering of flikkeringen, waardoor ze ideaal zijn voor kantoren, vergaderruimtes en andere werkplekken.

Lichtbronnen: De kern van elke lamp

Lichtbronnen vormen de kern van elke lamp en spelen een cruciale rol in het creëren van de juiste sfeer en verlichting. Bij Iris Huys hebben we een uitgebreid assortiment aan lichtbronnen, waaronder ledlampen, spaarlampen en gloeilampen.

 • Ledlampen: Led Lampen zijn de meest energiezuinige optie en gaan aanzienlijk langer mee dan traditionele gloeilampen.
 • Spaarlampen: Spaarlampen zijn een milieuvriendelijke keuze en bieden een efficiënte verlichting voor dagelijks gebruik.

Mobiele lampen: Flexibel en praktisch

Mobiele lampen zijn de ideale oplossing voor verlichting op plekken waar je geen vaste lampen kunt plaatsen. Onze mobiele lampen zijn flexibel en praktisch en kunnen eenvoudig worden verplaatst naar elke gewenste locatie.

 • Oplaadbaar: Veel van onze mobiele lampen zijn oplaadbaar, waardoor je ze kunt gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het vervangen van batterijen.
 • Diverse ontwerpen: Onze mobiele lampen zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen, van moderne tafellampen tot draagbare zaklampen, om aan verschillende behoeften te voldoen.

Pendelarmaturen: Stijlvol en veelzijdig

Pendelarmaturen zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en veelzijdig. Deze hanglampen zijn verkrijgbaar in verschillende designs en kunnen een statement maken in elke ruimte.

 • Verstelbare hoogte: Veel van onze pendelarmaturen zijn verstelbaar in hoogte, waardoor je de verlichting precies kunt afstellen op de gewenste hoogte.
 • Verschillende materialen: Onze pendelarmaturen zijn gemaakt van diverse materialen, van glas en metaal tot hout, waardoor je een ruime keuze hebt om aan te sluiten bij je interieurstijl.

Plafondlampen: functioneel en stijlvol

Plafondlampen zijn een essentieel onderdeel van elke ruimte, van de hal tot de woonkamer. Onze plafondlampen bieden zowel functionaliteit als stijl, en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten.

 • Inbouw plafond lampen: Voor een strak en modern uiterlijk bieden we inbouwplafondlampen die naadloos in het plafond kunnen worden geïntegreerd.
 • Hangende plafondlampen: Onze hangende plafondlampen kunnen een eyecatcher zijn in de ruimte en bieden een ruime verspreiding van licht.

Schilderslampen: Precisie en detailgericht

Voor kunstenaars en creatievelingen zijn schilderslampen van groot belang. Deze lampen bieden een gerichte verlichting om precisie en detailgericht werk te vergemakkelijken.

 • Verstelbare arm: Onze schilderslampen zijn voorzien van verstelbare armen, waardoor je het licht precies kunt richten op het te verlichten oppervlak.
 • Kleurtemperatuur Opties: Voor de juiste sfeer tijdens het schilderen bieden we schilderslampen met verschillende kleurtemperatuur opties.

Tafellampen: Functioneel en Decoratief

Tafellampen zijn niet alleen functioneel als leeslamp of bureaulamp, maar kunnen ook dienen als decoratief element in je interieur. Onze tafellampen combineren functionaliteit en esthetiek.

 • Flexibele modellen: Onze tafellampen zijn verkrijgbaar in diverse modellen, met verstelbare armen of kantelbare lampenkappen voor optimale flexibiliteit.
 • Sfeervolle verlichting: Onze tafellampen bieden sfeervolle verlichting voor een gezellige en warme ambiance.

Vloerlampen: Elegante verlichting vanaf de grond

Vloerlampen zijn een uitstekende keuze voor het creëren van een gezellige hoek in een ruimte en het toevoegen van een elegante touch aan je interieur.

 • Staande modellen: Onze vloerlampen zijn verkrijgbaar in diverse staande modellen, van slanke en moderne ontwerpen tot klassieke varianten.
 • Gerichte verlichting: Sommige van onze vloerlampen zijn voorzien van verstelbare lampenkappen voor een gerichte verlichting op de gewenste plek.

Wandlampen: Ruimtebesparend en stijlvol

Wandlampen zijn de perfecte keuze voor het besparen van ruimte en het toevoegen van stijl aan je muren. Onze wandlampen zijn beschikbaar in verschillende designs om aan te sluiten bij jouw smaak en interieur.

 • Up-lighting en down-lighting: Onze wandlampen bieden zowel up-lighting als down-lighting opties, waardoor je de gewenste lichtinval kunt bepalen.
 • Geïntegreerde schakelaars: Sommige van onze wandlampen zijn voorzien van geïntegreerde schakelaars voor extra gebruiksgemak.

Verlichting op maat bij Iris Huys

Bij Iris Huys streven we ernaar om de perfecte verlichting te bieden voor elke klant en elke ruimte. Van functionele led panelen tot stijlvolle pendelarmaturen en veelzijdige tafellampen, ons diverse assortiment heeft voor ieder wat wils.

Onze deskundige teamleden staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste verlichting die aansluit bij jouw persoonlijke behoeften en interieurstijl. Met Iris Huys kun je jouw leven verlichten met hoogwaardige en stijlvolle verlichtingsoplossingen.