0

Vergrootspiegels

Behalve verlichting is ook vergroting van groot belang voor mensen met een visuele beperking. Loepen en vergrootspiegels met de juiste vergroting kunnen het comfort aanzienlijk verhogen. Bij Iris Huys kunt u terecht voor dergelijke doeltreffende vergrotende hulpmiddelen. Wij bieden diverse soorten spiegels aan; van kleine en inklapbare spiegels, tot grote spiegels die met een zuignap aan een oppervlak te bevestigen zijn.

Vergrootspiegel met zuignap

In ons assortiment bevinden zich diverse vergrootspiegels die met een zuignap aan een oppervlak te bevestigen zijn. Zo bieden wij een kleine spiegel aan met één zuignap. Deze vergroot 5x, heeft een doorsnede van 15 cm en kan middels de zuignap op bijvoorbeeld tegels bevestigd worden. Wij bieden ook een iets grotere variant op deze spiegel aan. Deze is beschikbaar in 3x, 5x, 7x en 10x vergroting en heeft een doorsnede van 20 cm. Met drie zuignappen is deze spiegel een solide optie om aan de muur te hangen. Alle spiegels komen overeen in design. Ze zijn strak en modern vormgegeven en transparant van kleur.

Handspiegel met vergroting

Behalve aan de muur, is het ook altijd handig om een spiegel binnen handbereik te hebben. Een handspiegel biedt daar uitkomst. Deze handspiegel is licht van gewicht en ook eenvoudig mee te nemen. Hij vergroot 5x en heeft een doorsnede van 16 cm. De spiegel heeft een tijdloos, transparant design en is gemaakt van helder acrylglas.

Zakspiegel met vergroting

Naast een spiegel in de hand is een spiegel op zak hebben ook ideaal. Dit James Lee zakspiegeltje past in uw handpalm en is daardoor makkelijk mee te nemen. Hij vergroot aan de ene kant 7x, aan de andere zijde zit er geen vergroting. Het spiegeltje zit namelijk in een rond omhulsel, dat u open en dicht kunt klappen. De spiegel zelf blijft zo beschermd voor krassen of schade, wanneer u deze ergens in stopt.