0

Vergrootglas

Is lezen iets wat u graag doet? Maar zijn de letters van uw boek of van de krant niet altijd makkelijk leesbaar? Dan zal een vergrootglas u goed doen. Eschenbach is een merk met verschillende soorten lees vergrootglazen die het lezen voor u een stuk makkelijker kunnen maken.

Eschenbach Mediplan Ergo lees vergrootglas

Deze handloep is erg simpel van model en erg licht. De handloep heeft een helder beeldkwaliteit zonder vertekening tot aan de rand van de lens door het aplanatische leesglas. Goed dus om te gebruiken als vergrootglas wanneer u de krant leest of uw lievelingsboek leest. Deze loep is goed te gebruiken voor een langere tijd en dankzij het ergonomische handvat zal het goed in uw handen passen. 

Eschenbach EasyPocket led inschuifloepen

Wanneer u met het openbaar vervoer reist en graag boeken leest in die tijd kan deze inschuifloep goed van pas komen. Dit lees vergrootglas is klein, waardoor het makkelijk mee is te nemen wanneer u op pad gaat of op vakantie gaat. In de loep is ook verlichting aangebracht die pas aangaat wanneer de loep helemaal is uitgetrokken. De lamp heeft een onbeperkte levensduur, waardoor je de lamp waarschijnlijk nooit hoeft te vervangen. 

  • Afmeting: 86 x 54 x 6 mm
  • Vergroting 3x / Dioptrie 8 / Doorsnede 50 x 45 
  • Vergroting 4x / Dioptrie 16 / Doorsnede 50 x 45

Eschenbach Makrolux plus

De Eschenbach segmentloep is perfect als u een klant leest en een vergrootglas wel kan gebruiken. Omdat de segmentloep een dubbele lens heeft is het een unieke vergroting. Deze lees vergrootglas maakt het mogelijk om korte regels tekst vergroot te kunnen lezen. Het is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Ook zit er een led verlichting in waardoor u een helder beeld heeft tijdens het lezen. Doordat het vergrootglas meteen op de gelezen tekst wordt geplaatst heeft u geen last van een trillend beeld. 

  • Vergroting: 3.6x 
  • Doorsnede: 90 x 70 x 35 cm