0

Vergrootglas

Wilt u een vergrootglas kopen? Dan bent u bij Iris Huys aan het goede adres. Allereerst heeft Iris Huys al decennia lang ervaring in het assisteren van mensen bij het kopen van een vergrootglas. Ten tweede leveren wij diverse soorten loepen. Of het nu gaat om een loepbril, vergrootglas met licht of vergrootglas op standaard: u heeft de keuze uit een ruim assortiment.

Vergrootglas bril

Wilt u een vergrootglas kopen dat efficiënt mee te nemen is, dan is een loepbril een goede keuze. Iris Huys beschikt over brillen in allerhande vergrotingen. Zo is er de Eschenbach randloze leesbril, beschikbaar in een vergroting van 1x t/m 4x. Wanneer u een sterkere loepbril nodig hebt, is er de Multilens loepbril Grand Max. Deze biedt wel 18% vergroting, wat uw leven aanzienlijk kan verbeteren.

Loep met licht

Wanneer een vergrootglas nog niet genoeg duidelijkheid schept, is een loep met licht een handige oplossing. Iris Huys beschikt over vergrootglazen met lampen in diverse kleurtemperaturen: van warm geel licht tot en met koel wit licht. Een loep met lamp zorgt voor extra verlichting naast het daglicht of uw kamerlamp, waardoor het vergrote beeld beter te zien is. Dit creëert rust voor uw ogen en vermindert de kans op hoofdpijn. De Eschenbach Mobilux zaklichtloep is een vergrootglas met licht dat u makkelijk meeneemt. Deze handloep is licht van gewicht en heeft een lange levensduur. Als u een groter oppervlak wilt vergroten met licht, dan biedt een loeplamp uitkomst. Ook deze levert Iris Huys in diverse vergrotingen en in verlichtingen met diverse lichtkleuren.

Vergrootglas met standaard

Wilt u wel een loep met lamp kopen, maar wilt u deze niet de hele tijd vast hoeven houden? Dan is een standloep iets voor u, zoals de Schweizer lichtloep Twin-Lux. Deze loep met standaard heeft een uniek breed en groot beeldoverzicht door middel van twee rechthoekige lenzen onder elkaar. De lichtloep heeft een schuine lens voor een comfortabele leeshouding en een goede kijkhoek. Dankzij de kijkhoek en de verlichting in twee mogelijke helderheidsniveaus geeft de loep veel rust, waardoor u langer kunt lezen.