0

Vergrootglas bril

Heeft u moeite met het lezen van een boek, een krant, een folder, een menukaart of het maken van een sudoku of woordzoeker? Dan kan een vergrootglas bril goed van pas komen. Bij het Iris Huys hebben we drie verschillende vergrootglas brillen. 

Kestenbaum IV Microscopic 

De Kestenbaum IV Microscopic heeft het uiterlijk van een normale bril. De kleur van het montuur van deze bril is zwart. De bril is erg compact en daarom makkelijk mee te nemen in de bijgeleverde brillendoos. Deze brillendoos zorgt ervoor dat de bril minder snel schade krijgt wanneer u de bril wilt meenemen in uw tas of als u de bril niet gebruikt. Bij deze vergrootglas bril kunt u kiezen voor een dioptrie van 12, 16 of 20.

Kestenbaum IV Prismatic  

Deze vergrootglas bril ziet eruit als een normale bril en is daarom makkelijk mee te nemen in de binnenzak van uw jas of in een tas. De kleur van dit montuur is zwart. Bij deze bril kunt u kiezen voor een dioptrie tussen de 3 en de 8. Bij deze bril wordt een brillendoos geleverd waar u de bril in kunt doen als u hem niet gebruikt. Dit montuur is voor zowel dames als heren. 

Kestenbaum vergrootglas bril

Ook deze vergrootglas bril van Kestenbaum heeft een normaal model, waardoor de bril eruit ziet als een normale bril. De bril heeft een doorzichtig montuur voor de glazen en bruine pootjes. Ook bij deze bril wordt er een brillendoos geleverd. Bij deze bril zijn er verschillende combinaties tussen de vergroting en de dioptrie.

  • Dioptrie is 4 bij een vergroting van 2x
  • Dioptrie is 5 bij een vergroting van 2.25x
  • Dioptrie is 6 bij een vergroting van 2.5x
  • Dioptrie is 8 bij een vergroting van 3x
  • Dioptrie is 10 bij een vergroting van 3.5x
  • Dioptrie is 12 bij een vergroting van 4x