0

Tactiele markeringen

Met tactiele markeringen kunt u veel producten geschikt maken voor gebruik door blinden en slechtzienden. Iris Huys biedt zowel producten met voelbare markeringen aan als losse markeringen. Met de losse markeringen kunt u naar wens zelf allerlei objecten markeren.  

Feelware tactiele markeringen

Met deze Feelware voelbare markeringen kunt u uw omgeving naar wens tactiel markeren. Zo kunt u de Feelware markeringen bijvoorbeeld gebruiken om bedieningselementen of instellingen te markeren op uw oven, koffiemachine of verwarmingsregelaar. De markeringen zijn gemaakt van stevig, resistent plastic en zijn wasbaar. De markeringen zijn voorzien van zeer sterke en resistente zelfklevende folie, waardoor ze blijvend zijn. De Feelware tactiele markeringen zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten: de Feelware stippen en de Feelware symbolen.

Feelware apparaten met tactiele markeringen

De Feelware tactiele volautomatische koffiemachine biedt u met weinig moeite veel koffiegenot. Met dit apparaat kunt u namelijk met een druk op de knop 4 verschillende koffierecepten selecteren. Het bedieningspaneel is eenvoudig te bedienen vanwege tactiele drukknoppen met intuïtieve symbolen. Samen met de hoorbare handleiding en gebruiksaanwijzing met uitleg van alle functies en instellingen, maakt dit het apparaat tot een handige oplossing voor mensen met een visuele beperking. Door dit apparaat kunnen ook zij weer in een handomdraai koffie zetten.

De Feelware tactiele heteluchtfriteuse is een handig hulpmiddel in uw keuken. Deze heteluchtfriteuse is niet alleen gezonder dan een frituurpan, maar hij beschikt ook over een hoorbare handleiding en tactiele drukknoppen. Daardoor is het apparaat uitermate geschikt voor mensen met een visuele beperking, die moeite hebben met het bedienen van apparaten.

Met de Feelware universele markering wasmachine kunt u uw wasmachine professioneel ombouwen, zodat deze geschikt is voor gebruik door blinden of slechtzienden. Met de Feelware universele markering magnetron kunt tenslotte u uw magnetron professioneel ombouwen. Hierdoor is het apparaat barrièrevrij te gebruiken voor blinden en slechtzienden.