0

Staande loep

Gebruikt u regelmatig een vergrootglas, maar vindt u het ook zo onhandig dat u daardoor niet beide handen vrij heeft? Dan is een staande loep de oplossing voor u. 

Fysic FLA-18 oplaadbare loep

De Fysic FLA-18 oplaadbare loep is een handige hulp bij het lezen of bij creatieve bezigheden. Deze stijlvolle draadloze standloep is namelijk oplaadbaar en naar wens instelbaar. Zodoende heeft u geen last van overbodige snoeren en stekkers en kunt u het vergrootglas makkelijk ergens mee naartoe nemen. U kunt de vergroting verstellen van 5x tot 7x door aan het bovenste gedeelte van het vergrootglas te draaien. Bovendien beschikt het vergrootglas over hoogwaardige ledverlichting. Deze verlichting is aangebracht op drie punten, waardoor het licht egaal en helder wordt verspreid.

Coil loep

De kantelbare loep van Coil zorgt ervoor dat u uw handen vrij heeft om iets te schrijven of om iets te lezen. Het vergrootglas is ook kantelbaar, zodat u hem kunt aanpassen naar de manier zoals u wilt dat hij staat. De lensafstand tussen het vergrootglas en het oppervlak waar hij op wordt gezet is 6 cm. Voor deze loep kunt u kiezen tussen een vergroting van 3x of 4x. Ook heeft u de keuze tussen een dioptrie van 8 of 12. De doorsnede van het vergrootglas is 80 cm. 

Eschenbach combi plus handloep

Een handloep die ook kan worden gebruikt als staande vergrootglas. Dat is mogelijk met deze Eschenbach combi plus loep. Door middel van een uitklapbare voet die aan het vergrootglas bevestigd is, kunt u het vergrootglas ook neerzetten op tafel. Hierdoor heeft u een standloep die handig is tijdens het knutselen, lezen of schrijven. Wanneer het vergrootglas als standloep gebruikt wordt, heeft de lens een schuine inkijk. Dit is erg prettig lezen. Voor de vergroting van deze staande loep kunt u kiezen tussen 2.8x of 3.5x.