0

Sprekende thermometer

Een sprekende thermometer is onmisbaar in huis: of het nu is voor het opmeten van de lichaamstemperatuur, van de omgevingstemperatuur of van de temperatuur in een oven of vriezer. Wanneer u een visuele beperking heeft, is het vaak niet meer mogelijk om de temperatuur eenvoudig af te lezen van de meter. Hiervoor zijn oplossingen ontwikkeld, bijvoorbeeld in de vorm van sprekende thermometers. Iris Huys levert twee sprekende thermometers, die ieder in andere situaties uitkomst bieden.

Infrarood Nederlands sprekende thermometer

Infrarood thermometer met Nederlandstalige spraakuitvoer. Met deze thermometer kunt u zowel de lichaams- als de omgevingstemperatuur meten. Meting van de lichaamstemperatuur kan zowel via het oor als via het voorhoofd. Het resultaat van de meting krijgt u binnen twee seconden. De thermometer is een ideaal hulpmiddel voor mensen met een visuele beperking. Hij beschikt namelijk over een helder LCD-scherm met verlichting. Bovendien beschikt de thermometer over een spraakfunctie in vier verschillende talen, waaronder Nederlands. De infrarood thermometer heeft een handig lampje voor koortsindicatie en heeft bovendien 30 geheugenplaatsen. Wij leveren dit product inclusief houder en inclusief bijbehorende batterijen.

MyDegrees

De MyDegrees Nederlands sprekende thermometer is van hoogwaardige kwaliteit en bevat veel handige functies. Het product bestaat uit een binnenunit om de temperatuur binnenshuis te meten en een buitenunit om de temperatuur buiten te meten. Deze units zijn draadloos met elkaar verbonden.

Bij de units zit ook een sensor, die u voor verschillende dingen kunt gebruiken. Zo kunt u de MyDegrees in combinatie met de sensor, die bestand is tegen temperaturen tot 240 ° C, gebruiken als oven- en braadthermometer. Het apparaat bevat ook een alarm, dat afgaat als de ingestelde temperatuur is bereikt. U kunt de sensor ook gebruiken voor het meten van temperaturen in vloeistoffen en voor het meten van de temperatuur in de koelkast en in de vriezer.

Beide units hebben een klittenbandsluiting waarmee u ze vast kunt maken. De binnenunit heeft bovendien een magnetische afdekking, waarmee u hem bijvoorbeeld aan een koelkast kunt hangen.