0

Sprekende keukenapparatuur

Op zoek naar sprekende keukenapparatuur? Dan bent u bij Iris Huys aan het juiste adres. Wij leveren een ruim aanbod aan sprekende keukenapparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Dit aanbod loopt uiteen van complete huishoudelijke apparaten, tot kleine hulpmiddelen, zoals weegschalen. Hieronder vindt u een kleine selectie.  

Feelware sprekende keukenapparatuur

Met Feelware spraakuitvoer kunt u de draaiknoppen van standaard kookplaten en ovens in het Nederlands laten spreken. De gepatenteerde spraakuitvoer kondigt de instellingen van elektrische kookplaten aan als een spraakbericht, zodra u de positie van de draaiknoppen wijzigt. Bovendien herhaalt het systeem desgewenst de huidige instelling, zodat u altijd op de hoogte bent van de instelling van uw kookplaat. Het enige dat nodig is, is een tik op de bijbehorende knop. Zodoende bent u altijd goed geïnformeerd over hoe uw huishoudelijk apparaat is ingesteld. Feelware geeft u dus kookcomfort en veiligheid.

De Feelware Nederlands sprekende oven met grill is eveneens een uitkomst voor mensen met een visuele beperking. Hij beschikt namelijk over Nederlandstalige spraakuitvoer, waardoor alle instellingen van de bedieningsknoppen in gesproken vorm worden weergegeven. Deze mini-oven is uitgerust met 5 kookfuncties, een grillrooster, een bakplaat en een rotisserie. Tevens is hij uitgerust met Feelware Audio spraakuitvoer op de drie bedieningsknoppen voor temperatuurselectie, functieselectie en kooktijdinstelling.

Sprekende keukenweegschalen

De Cobolt Nederlands sprekende keukenweegschaal weegt tot 98% nauwkeurig en heeft een draagkracht van 5 kg. Dit apparaat beschikt over Nederlandstalige spraakuitvoer in een heldere stem, zoals te horen is in onderstaand audiofragment. Deze keukenweegschaal heeft een grote schaal en een anti-sliplaag aan de onderkant voor optimaal gebruiksgemak. Dankzij het gladde oppervlak is de weegschaal eenvoudig schoon te maken. Hij weegt in zowel imperiale als metrische eenheden.

Vivienne is een Nederlands sprekende keukenweegschaal van hoogwaardige kwaliteit. Het apparaat is erg nauwkeurig en daardoor zeer geschikt om bijvoorbeeld post of dieetporties te wegen. Dankzij het heldere scherm, de grote knoppen en de spraakuitvoer is het een ideaal hulpmiddel voor mensen met een visuele beperking. De weegschaal heeft een capaciteit van 1 tot 5000 gram, weegt op 1 gram nauwkeurig en biedt de mogelijkheid om toevoegingen afzonderlijk te wegen. Het apparaat beschikt verder over een variëteit aan handige functies.