0

Smart lamp

Heeft u wat licht nodig tijdens het lezen van een boek, krant, tijdschrift of een andere tekst? Dan is het handig om een smart lamp naast u te hebben. Deze intelligente lampen kunnen zichzelf aanpassen aan het licht van de omgeving. Hierdoor heeft u het perfecte licht bij het lezen van een boek, tijdschrift of krant. 

Smart lamp Naturalight

Smart Touch

De Naturalight Smart Touch lamp kan veranderen van kleurtemperatuur. U kunt zelf de kleur aanpassen. De kleuren zijn van warm wit (3000 kelvin) tot daglicht (6000 kelvin). De lamp is dimbaar in 5 stappen. Ook weegt de lamp niet veel, waardoor het makkelijk mee te nemen is als u op reis gaat. Er zit een easy twist in de smart lamp, waardoor hij in alle gewenste posities in te stellen is. Ook zit er een USB-kabel bij, zodat u een computer of laptop kan gebruiken om de lamp mee op te laden. 

Daylight Smart Go lamp

Daylight Smart Go is draagbaar en licht van gewicht, dus u kunt hem eenvoudig waar dan ook mee naartoe nemen. Met deze reisgenoot ziet u de kleuren en details overal helder. De batterij van de lamp is oplaadbaar middels een USB-kabel die u op uw laptop of telefoonoplader kunt aansluiten. Na volledig opladen geeft de lamp zo’n 6 uur licht. Wilt u onderweg nog langer kunnen genieten van het licht? Dan biedt deze powerbank uitkomst. Na opladen met deze fast-charging powerbank gaat uw draagbare lamp weer 7 uur mee. De Daylight Smart Go beschikt over heldere daglicht ledverlichting met 95+ CRI, voor een goede kleurafstemming en een beter contrast. Deze verlichting is in 3 stappen dimbaar. Het ontwerp van de lamp is elegant en onopvallend en steunt op een chique metalen houder. Hierdoor neemt hij geen onnodige ruimte in op uw werkplek. Deze lamp is dan ook ideaal voor tijdens het lezen, handwerken, schilderen, computerwerk of koken. Wanneer u de lamp dichtklapt, gaat de verlichting automatisch uit om batterij te besparen.

Overeenkomsten Daylight en Naturalight

De smart lampen van Daylight en Naturalight zijn allebei te verbinden door middel van een USB-kabel. Hierdoor kunt u beide lampen verbinden met een laptop of computer. Verder zijn ze allebei dimbaar, waardoor u zelf kunt instellen hoe fel de lampen schijnen. Ook zijn deze lampen licht van gewicht en niet al te groot. Dit maakt het makkelijk om een lamp mee te nemen als u bijvoorbeeld op vakantie gaat.