0

Slimme lampen

Steeds meer huizen transformeren in een Smart Home. De techniek staat voor niets en meer en meer dingen zijn inmiddels via een app te bedienen. Zo is er ook slimme verlichting. Iris Huys levert diverse slimme lampen die van hoogstaande kwaliteit zijn.

Slimme lampen

TRIO smart verlichting

De Trio ledlamp Weisstone E14, de Trio ledlamp Weisstone E27 en de Trio ledlamp Weisstone GU10 zijn stuk voor stuk duurzame lichtbronnen. Ze beschikken namelijk over hoogwaardige SMD-ledverlichting met een levensduur van 25.000 uur. Dankzij de geïntegreerde dimmer kunnen deze lampen traploos gedimd worden. De lichtkleur is ook traploos instelbaar. Dankzij een handige geheugenfunctie gaan de lampen aan in dezelfde instelling waarin u ze had uitgeschakeld.

De slimme verlichting van TRIO beschikt over RGBW-kleurenwisselaar en WiZ smart techniek. Deze WiZ-technologie biedt totale flexibiliteit met 64.000 tinten wit en 16 miljoen kleuren en vooraf ingestelde welzijnsmodi. Daarmee kunt u de ideale lichttemperatuur en lichtintensiteit instellen voor uw bezigheden. De WiZ-techniek biedt zodoende handige instellingen voor verlichting, die u afzonderlijk kunt beheren en programmeren. Met deze slimme lichtregeling kunt u dus de gewenste sfeer creëren voor elke gelegenheid, via:

  • de app;
  • spraakbesturing;
  • afstandsbediening;
  • of gewoon middels de wandschakelaar.

U kunt de lampen met elkaar schakelen, maar u kunt ze ook los bedienen. Deze lichtbronnen passen in vrijwel elk armatuur met een bijbehorende fitting. Let er wel op dat deze GU10-lichtbron iets hoger is in formaat, waardoor het niet in ieder armatuur past. Wij leveren de slimme verlichting van TRIO inclusief afstandsbediening.

Slimme lampen Waldmann

De Waldmann VIVAA FREE lampen zijn robuuste staande lampen die beschikken over een zogenaamd VTL-systeem. Dit is zeer in het belang van onze gezondheid. Licht bepaalt namelijk meer voor ons dan we denken: het beïnvloedt namelijk belangrijke hormoon- en stofwisselingsprocessen. Bovendien geeft het de maat aan voor onze inwendige klok en verschaft daarmee ons leven ritme. In situaties waarin het natuurlijke daglicht tekortschiet, biedt VTL (Visual Timing Light: daglichtsimulatie) mensen weer het juiste licht.

Slimme verlichting

Smart lamp Naturalight

De Naturalight Smart Touch lamp kan veranderen van kleurtemperatuur. U kunt zelf de kleur aanpassen. De kleuren zijn van warm wit (3000 kelvin) tot daglicht (6000 kelvin). De lamp is dimbaar in 5 stappen. Ook weegt de lamp niet veel, waardoor het makkelijk mee te nemen is als u op reis gaat. Er zit een easy twist in de smart lamp, waardoor hij in alle gewenste posities in te stellen is. Ook zit er een USB-kabel bij, zodat u een computer of laptop kan gebruiken om de lamp mee op te laden.