0

Slide automatisch gordijnsysteem

Uw gordijnen open en dicht doen was nog nooit zo makkelijk als met de Slide. Door het Slide automatisch gordijnsysteem aan uw gordijnrails te monteren, kunt u namelijk eenvoudig uw bestaande gordijnen automatiseren. Ideaal als u moeite heeft met lopen, niet goed bij de gordijnen kunt of simpelweg van gemak houdt.

Het bedienen van de Slide is erg gemakkelijk: dat gaat via de bijbehorende Slide by IMM app. Op deze app kunt u al uw gordijnen waar een Slide systeem aan verbonden is, zien en bedienen. U kiest zelf welk gordijn u aanpast en naar welke stand: dicht, half open of helemaal open. Behalve handmatige bediening kunt u ook routines instellen, bijvoorbeeld een vakantiemodus, om als u weg bent inbrekers in het duister te houden. Met dit slimme algoritme lijkt het alsof u nooit weg bent. Ook kunt u een alarmroutine instellen, waardoor u elke ochtend met het zonlicht wakker wordt.

Het Slide automatisch gordijnsysteem werkt op vrijwel alle gangbare gordijnrails: het ondersteunt namelijk vrijwel alle rechte rails tot wel 6 meter lang. Bovendien werkt het systeem zowel op enkele als dubbele gordijnen. Voor de installatie kunt u een handige Quickscan doen om te kijken of Slide ook op uw gordijnen past. U kunt het systeem handig integreren met de rest van uw Smart Home. Zo kunt u het koppelen aan een bestaande hub of verbinden met een slimme spraakassistent, zoals de Google Assistant. Dan is een simpel ‘Hey Google, doe de gordijnen dicht’ het enige wat u nog hoeft te zeggen.

Soms wilt u uw gordijnen gewoon met de hand openen. Dat kan ook met Slide, en voor het volle gemak is er nu Touch & Go. Geef uw gordijn een klein trekje en het slimme gordijnsysteem neemt het over. Tegen een meerprijs komen wij ook bij u langs om de Slide te installeren en de app op uw mobiele telefoon te configureren.