0

Showdown producten

Showdown is een leuk en actief spel en zeer geschikt voor blinden en mensen met een visuele beperking. Het lijkt op een combinatie van air-hockey en tafeltennis, maar heeft zijn eigen charmes. Het spel wordt gespeeld op een rechthoekige tafel met een 14 cm hoge rand en aan beide kanten een doel. De spelers staan allebei aan een kant van de showdown tafel en dragen een masker en handschoen (ter bescherming). Beide spelers moeten met een showdown batje proberen te scoren aan de andere zijde en tegelijk ervoor zorgen dat de tegenstander niet aan hun kant scoort. Vanwege de belletjes in de bal horen de spelers waar de bal is. In ons assortiment hebben wij alle Showdown producten die u nodig heeft voor deze sport.

Showdown tafel

In ons assortiment bevindt zich een showdown tafel van hoogwaardige kwaliteit. Deze showdown tafel is inklapbaar in twee delen en daardoor makkelijk te vervoeren. De tafel heeft een gewicht van ca. 100 kilo en is gemaakt van hout in een aluminium frame. De afmeting van showdown tafel is 3,66 x 1,22 x 0,78 m (L x B x H).

Showdown handschoen

Deze showdown handschoen is gemaakt van Amara-leer en heeft een flexibele plastic beschermlaag. Hij is beschikbaar in 5 maten (XS, S, M, L en XL), waarbij u de keuze heeft tussen links- of rechtshandig.

Showdown batje

Dit showdown batje is gemaakt van vurenhout. Het batje is 30 cm lang en 7 cm breed en dus licht van gewicht.

Showdown balletjes

De laatste bijbehorende showdown producten zijn balletjes, gemaakt van geel plastic. Ze hebben een diameter van 6 cm, wegen ongeveer 26 gram en maken rinkelende geluiden. Wij leveren deze showdown balletjes per 1, 5 of 10 stuks.

Voor meer informatie over de bovenstaande producten en uitleg over de sport kunt u terecht op onze website.