0

Leesloep

Heeft u moeite tijdens het lezen van een boek of tijdens het lezen van een krant? Dan is een leesloep de oplossing voor u. We hebben veel verschillende soorten leesloepen die compact zijn en dus makkelijk mee te nemen zijn. 

Eschenbach Economic handloep

Deze Eschenbach Economic handloepen zijn bijzonder geschikt voor mensen die behoefte hebben aan een kleine vergroting. De loepen hebben namelijk een sterk vergrotende (5x) extra lens in het handvat voor het lezen van kleinere details. Het glasheldere montuur maakt bovendien de oriëntatie bij het lezen makkelijker. De lens is gemaakt van hoogwaardig kunststof met Ceratec antikrascoating, dit vergemakkelijkt het lezen. De antistatische coating van de lens voorkomt het herhaaldelijk beslaan van de lens. De biconvexlens (dit is een eenvoudige lens met twee naar buiten gewelfde sferische lensvlakken) van de Eschenbach Economic handloepen zorgt tot slot voor een groot gezichtsveld.

Coil leesloep

Deze handloep is makkelijk te gebruiken als leesloep. Het is een eenvoudig model, wat niet zo zwaar is. Het is goed vast te houden door de duimuitsparing in het handvat, hierdoor zult u ook geen onprettig gevoel ervaren wanneer u de leesloep te lang vast heeft. De vergroting, dioptrie en doorsnede hangt allemaal van elkaar af. 

Daylight loeplamp Magnificent

Deze leesloep is een lamp met een loep, dit maakt het mogelijk om ook in een donkere omgeving de letters in uw boek goed te kunnen lezen. Door het staande deel van de loeplamp te verwijderen kan de lamp ook dienen als bureaulamp. Als u dus liever aan tafel of aan een bureau uw boek of krant leest, is dat erg handig. Als u uw boek of krant leest is is het mogelijk om de leeslamp te draaien waardoor u precies het licht heeft waar u het wilt hebben. De voet van de lamp heeft een opbergruimte die u kunt gebruiken om kleine voorwerpen in te bewaren. 

  • Diameter: 14,5 cm
  • Armlengte: 125 cm of 85 cm