0

Led loeplamp

Bent u nog op zoek naar een goede led loeplamp? Dan kunt u bij Iris Huys verschillende led loeplampen vinden die wellicht bij u in de smaak vallen. Hiermee heeft u optimaal kijkcomfort tijdens het lezen of hobbyen. 

Daylight led MAG loeplamp XL

Deze loeplamp heeft een slank en lang ontwerp. Hierdoor is de lamp makkelijk in gebruik tijdens het lezen van een boek of wanneer u aan iets moet werken waarbij het belangrijk is om op details te letten. Dankzij de dimmer op de lamp, kunt u de helderheid van de led loeplamp zelf bepalen. De loep van de lamp is van glas en heeft een diameter 17,7 cm en een vergroting van 1.75x. De arm van de loeplamp is verstelbaar, zodat u de hoogte kan verstellen en de loep goed kan gebruiken. 

Luxo Circus 

Een modern vormgegeven loeplamp, dat is deze led loeplamp van Luxo. De loep van de lamp heeft een diameter van 16 cm. Om deze loep begeven zich 24 leds, om te zorgen dat u tijdens het gebruik van de lamp schaduwvrije verlichting heeft. De leds van de lamp gaan 50.000 branduren mee, waardoor u de leds voorlopig niet hoeft te vervangen. Verder is de lamp erg flexibel, zodat u de lamp altijd in de gewenste positie kunt zetten. U zou er ook voor kunnen kiezen om de loeplamp te bevestigen aan de tafel, dankzij de bij geleverde tafelklem.

Waldmann led loeplamp

De Waldmann led loeplamp is een lamp die dimbaar is. Het heeft een armlengte van 80 cm en een diameter van 16 cm. Verder heeft de loeplamp een vergroting van 1.85x. Dankzij het gesatineerde scherm heeft u geen last van schittering tijdens het gebruik van de lamp in de zon. Bij de lamp wordt een aansluitkabel geleverd van ca. 3 meter en een plug-in voeding met stekker.