0

Lamp met loep

Heeft u licht nodig bij het gebruik van een loep? Dan is een loep met lamp het middel dat u nodig heeft. Zo’n loep vergroot het object niet alleen, maar geeft ook licht. Hierdoor kunt u weer normaal lezen of uw hobby uitvoeren. 

Luxo loeplamp KFM

De Luxo loeplamp KFM heeft een diameter van 12,5 cm en heeft lampjes rond de loep. Voor de loep kunt u kiezen tussen een dioptrie van 3 of 5. Verder kunt u kiezen voor een vergroting van 1.75x of 2.25x. Dankzij de armlengte van 115 cm is het mogelijk om de lamp deels te buigen, zodat u optimaal gebruik kunt maken van het hulpmiddel. U kunt er ook voor kiezen om een tafelvoet of een rolstatief aan te schaffen.  

Daylight loeplamp

Deze lamp met loep heeft een smal ontwerp en is daarom makkelijk te gebruiken. De lamp die zich in de loep bevindt, gaat 10 keer langer mee dan normale lampen. Hierdoor is de lamp erg energiezuinig. De diameter van de loep is 13 cm en de vergroting van de loep is 1.75x. De armlengte van de lamp is 98 cm, zodat u de lamp op veel verschillende plekken kan gebruiken. Ook wordt er een tafelklem en een lenskap geleverd bij de loep. Op die manier is de loep beschermd wanneer u hem niet gebruikt en kunt u de loep met lamp bevestigen aan de tafel. 

Lamp met loep

Een loep helpt bij het goed zien van de kleinste details. Dit kan dus goed van pas komen als u iets leest met kleine letters. Naast het feit dat een loep met lamp handig is bij het lezen kunt u het ook gebruiken als u een hobby heeft waarbij het belangrijk is om op details te letten. U heeft niet alleen extra licht, maar u kunt ook alles vergroot zien.