0

Labellezer

Voor personen die houden van een georganiseerd leven, zijn labellezers een uitkomst. Een labellezer is een apparaat waarmee u eigendommen kunt labelen en van een unieke categorie kunt voorzien. Zo kunt u altijd makkelijk uw spullen terugvinden en weer opruimen. Voor mensen met een visuele beperking zijn sprekende labellezers een handig alternatief.

PennyTalks

Een labellezer die Iris Huys levert, is de PennyTalks. PennyTalks is een sprekende labellezer met tal van handige functies. Dit apparaat beschikt over spraakuitvoer in wel 12 talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits en Frans. Het volume van deze spraakuitvoer kunt u naar wens aanpassen. U kunt de het apparaat zelfs aansluiten op de bijgeleverde hoofdtelefoon. Zo krijgt u een optimale geluidsweergave.

Wij leveren de PennyTalks sprekende labellezer met ruim 200 labels, waarvan 70 waterbestendige en 160 voelbare, geplastificeerde labels. De PennyTalks heeft opvallende en grote voelbare toetsen, zodat u ook met slecht zicht of geen zicht de juiste toetsen kunt bereiken. De PennyTalks heeft een ruim geheugen voor wel 2700 labels, die u altijd extra kunt bestellen. U kunt de labellezer gebruiken voor het labelen van bijvoorbeeld boeken, CD’s, verpakkingen, medicijnen of kleding. Per label kunt u een tekst inspreken. Deze tekst is vanaf dat moment de naam van het label. Met de PennyTalks kunt u de labels herkennen en bovendien voor laten lezen. Zodoende weet u precies welk artikel u voor zich heeft.

Labels voor labellezer

Een labellezer kan niet zonder bijbehorende labels. Daarom biedt Iris Huys ook extra labels aan voor de PennyTalks. Deze zijn in 5 series beschikbaar en in aantallen variërend van 300 tot 600. U heeft de keuze uit ronde, geplastificeerde en zelfklevende labels en wat grotere, waterbestendige labels. De verschillende series labels hebben bovendien allemaal verschillende kleuren, zodat ze duidelijk van elkaar te onderscheiden zijn. Op de labellezer kunt u bijna 3000 labels opslaan, dus de aanschaf hiervan is aanbevolen.